Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 maas
500 bin bonservis
2 milyonu Valladolid verse, kalan 1.5 milyonu da biz verelim.
Babel'e 1 milyon veren illaki cikar fakat Falcao cok zor.

Senelerdir 3 yillik kadro kuruyoruz Ama bir turlu kurulamadi bu kadro

Ffp vardi Ama buna ragmen Iyi bir kadro kurmamiz gerekirdi

Tudor’un kurdugu kadro 2 yillikti mesela ve basarili da olduk

20 yaşındaki adamlara 20 milyon fiyat çekiyorlar. Bazıları ekonomimizden habersiz sanırım.

Milan Monaco’nun 25 yaşındaki çatır çatır oynayan sol bekini 4M’e aldı daha yeni?

Çok zor değil aradığında bulmak bence.

o kadronun maliyeti yüzünden

Elmas istese tudorun kurduğu kadroyu kurar diye düşünüyorum ( limit meselesini halleder mi bilemem ) ama bonservis verebilecek durumu vardır bas oradan da 4 5 senelik kontratları gelir oyuncu 2 sene ligde mutlu olursun Avrupa’da tekmeyi koyarlar sonra 3 sene ffp derken sirkülasyon devam eder bu şekilde

Elmas istese tudorun kurduğu kadroyu kurar diye düşünüyorum ( limit meselesini halleder mi bilemem ) ama bonservis verebilecek durumu vardır bas oradan da 4 5 senelik kontratları gelir oyuncu 2 sene ligde mutlu olursun Avrupa’da tekmeyi koyarlar sonra 3 sene ffp derken sirkülasyon devam eder bu şekilde
maaş konusunda 1,6 yı geçmediği sürece istediğini alsın

Burak Elmas baskanin basin toplantisi öncesi, gece burda paylasilan twitterlerin cogu pert cikti, en az yüzde 90'i burda yasaklanmali. Gerceklesmeyince olan bizlere oluyor yine. Yazik günah...

Gecen yaz Marcao 12 milyona filan satilsa o parayla stoper, 6 numara ve Hauge mi ne onu alirdik. Veya 1.8 milyona alamadigimiz Africali kimdi? Bazen irade lazim

Gecen yaz Marcao 12 milyona filan satilsa o parayla stoper, 6 numara ve Hauge mi ne onu alirdik. Veya 1.8 milyona alamadigimiz Africali kimdi? Bazen irade lazim
Satış olarak en büyük hatayı zamanında Fatih hoca belhandayı 10 milyona satmayarak yaptı

1.5 maas
500 bin bonservis
2 milyonu Valladolid verse, kalan 1.5 milyonu da biz verelim.
Babel'e 1 milyon veren illaki cikar fakat Falcao cok zor.

İki ucu jilet gibi bir konu çok iyi yönetilmesi lazım bu sürecin. Tamamen topçunun insiyatifinde çünkü. Sana zorla imzalatmadi o sözleşmeyi sonuçta, o para yasal hakkı.

İcabında oyuncuyu kazanma yoluna bile gidebilirsin. Ya da çok düşük bir ihtimal de olsa oyuncu bu zamana kadar kazandığı paranın vefa duygusu ile, ayrılırken zorluk çıkarmayabilir.

Mesela iyi niyetli bir oyuncu, kulüp de kendisine güzel bir şekilde acikladiysa, ayrılırken elinden geleni yapar, en azindan ufak da olsa bir adım atar.

Satış olarak en büyük hatayı zamanında Fatih hoca belhandayı 10 milyona satmayarak yaptı
Dogruysa evet. Tabi burada yorumlari basina gore yapiyorum. Mesela Marcao 12 milyona gitseydi

2 milyon Szalai
1.8 milyon o Afrikali cocuk
4.5 milyon Hauge ( Veya daha azina)
Daha elde 3.5 milyon filan kaliyordu. Ya kimsede irade yok ya da yazilanlarin hepsi yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt