Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 6.050
- 5.206
- 718
dişil birey olsa expertlik konusunda mutabık kalamazdık ama eril kişi olduğundan ihtisasına güveniyorum renkdaşexpert olarak söylüyorum aynı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dişil birey olsa expertlik konusunda mutabık kalamazdık ama eril kişi olduğundan ihtisasına güveniyorum renkdaşexpert olarak söylüyorum aynı
öper misin kendisini yollarsa?Feghouliyi yollayan başkan müjdelenmiş başkandır
öper misin kendisini yollarsa?
Ertem Şener'in Rüştü'yü öptüğü gibi mi yoksa Arda Turan'ın Fatih Hoca'nın elini öptüğü gibi mi?Öperim kelinden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ertem Şener'in Rüştü'yü öptüğü gibi mi yoksa Arda Turan'ın Fatih Hoca'nın elini öptüğü gibi mi?
o kadronun maliyeti yüzündenSenelerdir 3 yillik kadro kuruyoruz Ama bir turlu kurulamadi bu kadro
Ffp vardi Ama buna ragmen Iyi bir kadro kurmamiz gerekirdi
Tudor’un kurdugu kadro 2 yillikti mesela ve basarili da olduk
20 yaşındaki adamlara 20 milyon fiyat çekiyorlar. Bazıları ekonomimizden habersiz sanırım.
o kadronun maliyeti yüzünden
maaş konusunda 1,6 yı geçmediği sürece istediğini alsınElmas istese tudorun kurduğu kadroyu kurar diye düşünüyorum ( limit meselesini halleder mi bilemem ) ama bonservis verebilecek durumu vardır bas oradan da 4 5 senelik kontratları gelir oyuncu 2 sene ligde mutlu olursun Avrupa’da tekmeyi koyarlar sonra 3 sene ffp derken sirkülasyon devam eder bu şekilde
Satış olarak en büyük hatayı zamanında Fatih hoca belhandayı 10 milyona satmayarak yaptıGecen yaz Marcao 12 milyona filan satilsa o parayla stoper, 6 numara ve Hauge mi ne onu alirdik. Veya 1.8 milyona alamadigimiz Africali kimdi? Bazen irade lazim
Kim istemis Belhandayi 10 milyona ?Satış olarak en büyük hatayı zamanında Fatih hoca belhandayı 10 milyona satmayarak yaptı
Gedson gelse yarın negzel olurduSatış olarak en büyük hatayı zamanında Fatih hoca belhandayı 10 milyona satmayarak yaptı
1.5 maas
500 bin bonservis
2 milyonu Valladolid verse, kalan 1.5 milyonu da biz verelim.
Babel'e 1 milyon veren illaki cikar fakat Falcao cok zor.
Dogruysa evet. Tabi burada yorumlari basina gore yapiyorum. Mesela Marcao 12 milyona gitseydiSatış olarak en büyük hatayı zamanında Fatih hoca belhandayı 10 milyona satmayarak yaptı