Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.616
- 110.661
- 4.878
niğde fk alınabilir altınordunun başkanı satıyordu
2.ligde oynar gencolar
2.ligde oynar gencolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıymetini bilemediğimiz hususunda birleşmek üzere oturmuş siz değerli renktaşlarımı bekliyorum.Eşref başkanım okusaydı bunu gözyaşlarına boğulurdu
Ulan ben ne büyük adammışım derdi
Ahh ah Eşref başkanım
Sigortacı arkadaşlarını zorla sponsor yaptırırdı orası kesinEn azindan parası vardi.![]()
ömer için artık çok geç. 19-20 performansı için teşekkür edip yolları ayırmalıydık.Ömer Bayram’ı top sürmeyi öğrenmesi için Altınordu’ya falan yollasak olmaz mı
Yok üstü ütüsüz filan fistan işte, trde insanlar hayal satan mehmet aydinlar arıyor kingdaş.Su anda bambaska seyler konusuyor olurduk. Insanlar burakta ne buldu da destekledi hala anlayamıyorum.
Ralf Rangnick Florya’da kolej havası estirecektien tastasli İbrahim ozdemirdi amaadam terime vurdu kırbacı
yarın d&r'a bakayım. dvdsini bulursam alıp izlerim.he 3 kez fln
Teşekkür etmişiz işte sözleşmeyle :d teşekkürlük bir durumu yoktu vasat ligde çift haneye ulaşınca Yasin bile kendini Ronaldo zannediyorömer için artık çok geç. 19-20 performansı için teşekkür edip yolları ayırmalıydık.
tuttuk yeni kontrat verdik.
taraftar etkilenir de bizim içine girmesi kolay olmayan kapalı yapıdaki genel kurul da b. elmas'ı destekledi.Su anda bambaska seyler konusuyor olurduk. Insanlar burakta ne buldu da destekledi hala anlayamıyorum.
terim daha yaşlı
Dursun Özbek havaalanı videosu lazım ancak3 hafta sonra lig başlıyor
2017-18'deki östersund maçları sonrası gibi değişim beklemekten başka çaremiz yok ama muhtemelen olmayacak.