Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
____________| Muslera |
_______Kaan___Boss___Marcao
Larsen___Gedson_Paulinho___Kurzawa
_______Stanciu________Kerem
______________El_Tigre
5dk sonra

1626909401047.webp

ben dinlemedim ama buna cevap vermiş konuşmasında diyorlar
Neymiş te hukuki prosedürler varmış.100 milyon dolarlık sponsor var deniyor.Ne hikmetse kimse adını sanını duymamış.Yakında başka bir palavra duyarız.Terra pizza stadyumu olmasın ismi stadında geçtim ben 100 milyonu filan.

Turkish Airlines’tan sonra tüm Avrupa maçlrının fark olması ?? Kadıköy büyüsünden sonra bir de başımıza bu çıktı ya

Takke düştü kel göründü maçtan önce bu skorun çıkacağını herkes bilirdi hatta zahavi kaç gol atar o konuşuluyordu bu ve İstanbul'daki yenilgi aklını doğru kullanan takım yöneticileri hocaları için faydalı olur

Son 18 Yıldır Avrupa'da Deplasmanda kazanıyoruz

Neymiş te hukuki prosedürler varmış.100 milyon dolarlık sponsor var deniyor.Ne hikmetse kimse adını sanını duymamış.Yakında başka bir palavra duyarız.Terra pizza stadyumu olmasın ismi stadında geçtim ben 100 milyonu filan.
dedigim gibi açıklamayı dinlemedim ama bu kadar bariz yalan soylemeye de cesaret edemez sanki

dedigim gibi açıklamayı dinlemedim ama bu kadar bariz yalan soylemeye de cesaret edemez sanki
Renktaş kap açıklamasına göre başkan yalan söylüyor.

Ben Türk Telekom Olsam Stad isim hakkını sadece geçerli futbol sezonu için kullanırım ve futbol sezonu bitince direk sonlandırırım.Niye 1-2 ay daha fazla para vereyim? enayimiyim? Bilmediğimiz tek taraflı bir opsiyon var ise zaten onda Galatasaray'ın yapabileceği bir şey yok Türk telekom isterse uzatır.Bu durumda başkan yine yalan söylemiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt