- 18 Mayıs 2011
- 54.459
- 58.761
- 4.613
5dk sonra____________| Muslera |
_______Kaan___Boss___Marcao
Larsen___Gedson_Paulinho___Kurzawa
_______Stanciu________Kerem
______________El_Tigre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5dk sonra____________| Muslera |
_______Kaan___Boss___Marcao
Larsen___Gedson_Paulinho___Kurzawa
_______Stanciu________Kerem
______________El_Tigre
Neymiş te hukuki prosedürler varmış.100 milyon dolarlık sponsor var deniyor.Ne hikmetse kimse adını sanını duymamış.Yakında başka bir palavra duyarız.Terra pizza stadyumu olmasın ismi stadında geçtim ben 100 milyonu filan.ben dinlemedim ama buna cevap vermiş konuşmasında diyorlar
dedigim gibi açıklamayı dinlemedim ama bu kadar bariz yalan soylemeye de cesaret edemez sankiNeymiş te hukuki prosedürler varmış.100 milyon dolarlık sponsor var deniyor.Ne hikmetse kimse adını sanını duymamış.Yakında başka bir palavra duyarız.Terra pizza stadyumu olmasın ismi stadında geçtim ben 100 milyonu filan.
Şardanoid dediğinde ciddiye alınmalıydıSponsor yalan dolan. 1 ay sonra gene bir sey uyduracak.
Bu ülkede yalan soylemek kadar kolay bir sey var mi. Bir bahane uydurursun inanip savunacak milyonlar cikar.dedigim gibi açıklamayı dinlemedim ama bu kadar bariz yalan soylemeye de cesaret edemez sanki
Renktaş kap açıklamasına göre başkan yalan söylüyor.dedigim gibi açıklamayı dinlemedim ama bu kadar bariz yalan soylemeye de cesaret edemez sanki
Su anda bambaska seyler konusuyor olurduk. Insanlar burakta ne buldu da destekledi hala anlayamıyorum.Şardanoid dediğinde ciddiye alınmalıydı
İnş transfer olurlar. Malen Bvb ile son görüşmelerdeymişmalen ve dumfries ikinci maçta olacak mı
izledin mi sen bunu?
Şardanın ter içindeki gömleği >>>>> elmasın “100-milyonluk” sponsoruŞardanoid dediğinde ciddiye alınmalıydı
pandemi yüzünden yavaşlamış süreçlerBaşkanım 2. 3. Takımları ne zaman kurarız Avrupa ve Amerika’da