Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5-6 transferle olucak iş değşl

sağ bek
Sol bek
Sağ stoper
6 numara
8 numara
10 numara
Sağ kanat
Yedek kaleci

net 8-9 transfer lazım ayriywyen benche sağlam adamlar lazım 12-13 transfer net lazım
Lig için 5-6 transfer yeterli kanka, rezilden öte ligimiz var bu kadar karamsarlık yapma

Şimdi Bizim FFP bittiya Sir Burak Elmas'ın Sıradaki Dayanağını şimdiden yazayım beklenen transferler olmayınca TFF limitleri var diye ağlayacak.

Gecen senenin devre arasında istediği kadro kuruldu. O zaman yönetime tşk eden adam sezon sonunda apo ve başkana salladı.

terim aslında kötü hoca değilde egosu ve kaprislerine yenik düşüyor bi oyuncuyu kafaya takıyor illede o diyor manyak işte

Eeeeey Burak Elmas,

10 Gün içinde 30 transfer, Stat ve Göğüs sponsorluklarından 100 Bilyon gelecek diyordun nerede?

onun olayı sadece terimlik değil bence
sakatlıktan sonraki haliyle öncesi arasında net fark var.
valla sakatlığının ne derece sıkıntılı olduğu hakkında bi bilgim yok ama kazanılabilirdi yine, uzun dönem ona özel antrenman programlarıyla falan idare edilirdi daha iyi olurdu bence

psvden 5 yiyen takıma 100m sponsor olur musunuz
Oda Yalan Reis

Bak Galatasaray'ın Kap Açıklaması Resmi

Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.

Ne diyor? 2020-2021 futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır.Biz 2021-2022 futbol sezonuna giriyoruz hani nerde sponsor?

____________| Muslera |Larsen____Kaan___Boss____Kurzawa
_______________Taylan
________Gedson_____Paulinho
_____Stanciu________________Kerem
______________El_Tigre

Oda Yalan Reis

Bak Galatasaray'ın Kap Açıklaması Resmi

Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.

Ne diyor? 2020-2021 futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır.Biz 2021-2022 futbol sezonuna giriyoruz hani nerde sponsor?
ben dinlemedim ama buna cevap vermiş konuşmasında diyorlar

5-6 transferle olucak iş değşl

sağ bek
Sol bek
Sağ stoper
6 numara
8 numara
10 numara
Sağ kanat
Yedek kaleci

net 8-9 transfer lazım ayriywyen benche sağlam adamlar lazım 12-13 transfer net lazım

Yapmayın yav vallahi paraya yazık, gidin o parayı afrikaya filan bağışlayın ne bileyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt