- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
'transferde acele edip geri dönülmez hatalar yapmak istemiyoruz'
acele etme sen ya
böyle rezil olalım biz
acele etme
acele etme sen ya
böyle rezil olalım biz
acele etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş Burak Elmas aday olacağı dedikoduları varken yorumum var sitede.''İşlerime Vakit Ayıramıyorum Beni CEO yapın Maaş alayım'' Diyen adamdan başkan olmaz dedik.Beni taşladılar.Şimdi göreceğiz kulübün altını oyup son çiviyi çakmadan gitmeyecekler.Aponun bir minibüsü BE yönetiminin hayata elde ettiği toplam gelirini rahat geçer
Yalnız sahadaki tek iyi adamdıBizim takıma bu yerliler fazla.. arda, Ömer Bayram, Aytaç, Alpaslan, akbaba, emre Taşdemir.. acaba bir iki tanasini 3-5 neyse satsak mi?
transfere milyonlar saçmak yerine yıllık 500 bine farioli veya o tarzda yeni nesil bir hoca getirsek oynadığımız şu oyunun aynı oyuncu grubuyla 3 kat iyisini oynarız. bu kadar hocalık masrafına gerek yok
1 gol averajla kaybettik şampiyonluğu ama ortada futbol diye bişey yoktu bunu herkes gördü zaten. şampiyonluğu da sezon başı ilk 5 e giremez denen bjk kazandı bunu da dikkate almak lazım.Daha iyi is = 2 gol
Berbat oynadik evet ama sapla samanida karistirmamak lazim
Bir pas atarken internet hızının 10 mbit gibi davranması dışında bir sorun yoktuYalnız sahadaki tek iyi adamdı
Bak bu da dogru.her isin sonu bu yetersiz anadolu kadrosuna cikiyor. üstüne stoperlerinden biri,yok hukmunde artık.luyindama bitmis.muslera dinlenmeden gelmis,beklenmeyecek hatalar yapmisOmer, Arda, Kilinc, Sekidika, Babel, Alpaslan, Aytac. Transfer donemi bittikten sonra bu oyunculardan bir tanesi bile ilk 11’de olmayacak. Daha dogrusu olmamali. Zamaninda transfer yapmazsan olacagi bu.
anlatıyorum renktas dinlemiyorsun ki
kotu anıları silen bir cipten bahsediyorum
ama biraz eski teknoloji
bataryasıyla falan birlikte baya hacimli
onun olayı sadece terimlik değil benceLuyindama'da ilk geldiği zamanlar Marcao'dan öndeydi daha güvenilir bi imajı vardı. Şuan ne halde? İdmanlarda diğer oyuncular falan gülüyormuş ya herife top dağıtımında falan. İlk geldiği zamanları hatırlıyorum uzun pasları falan fena değildi gene. Terim öyle bir hoca ki 8m euroluk koca devi harcadı. Bugün nefret ettiğim bir oyuncu haline geldi Luyindama
Sorma renktaş…Renkdaş Burak Elmas aday olacağı dedikoduları varken yorumum var sitede.''İşlerime Vakit Ayıramıyorum Beni CEO yapın Maaş alayım'' Diyen adamdan başkan olmaz dedik.Beni taşladılar.Şimdi göreceğiz kulübün altını oyup son çiviyi çakmadan gitmeyecekler.
film önerisi yap da izleyekbuyrun rtaş
dikkatli bir şekilde anlatmağa devam edebilirsiniz