Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'transferde acele edip geri dönülmez hatalar yapmak istemiyoruz'

acele etme sen ya
böyle rezil olalım biz
acele etme

Aponun bir minibüsü BE yönetiminin hayata elde ettiği toplam gelirini rahat geçer
Renkdaş Burak Elmas aday olacağı dedikoduları varken yorumum var sitede.''İşlerime Vakit Ayıramıyorum Beni CEO yapın Maaş alayım'' Diyen adamdan başkan olmaz dedik.Beni taşladılar.Şimdi göreceğiz kulübün altını oyup son çiviyi çakmadan gitmeyecekler.

Bizim takıma bu yerliler fazla.. arda, Ömer Bayram, Aytaç, Alpaslan, akbaba, emre Taşdemir.. acaba bir iki tanasini 3-5 neyse satsak mi?

hadi sponsorlar mevcut sponsorlar yüzünden uzadı. Hadi transferler sıcak paradan dolayı uzadı. Hocanın yardımcıları sezon ortası mı başlayacak ? Bu takımın niye hala defans için ayrı orta saha için ayrı forvet için ayrı taktisyeni yok.

transfere milyonlar saçmak yerine yıllık 500 bine farioli veya o tarzda yeni nesil bir hoca getirsek oynadığımız şu oyunun aynı oyuncu grubuyla 3 kat iyisini oynarız. bu kadar hocalık masrafına gerek yok

bu sene şu farioliyi takip edeceğim

alacağı skorlardan çok oyununa bakacağım

övüldüğü kadar var mı bakalım

Luyindama'da ilk geldiği zamanlar Marcao'dan öndeydi daha güvenilir bi imajı vardı. Şuan ne halde? İdmanlarda diğer oyuncular falan gülüyormuş ya herife top dağıtımında falan. İlk geldiği zamanları hatırlıyorum uzun pasları falan fena değildi gene. Terim öyle bir hoca ki 8m euroluk koca devi harcadı. Bugün nefret ettiğim bir oyuncu haline geldi Luyindama

Fatih Terim: "(...) ne Falcao hazır, ne de Mostafa'yı hazır hissediyoruz. Sonradan sokmayı daha uygun bulduk."

Lan Anneannem mi hazır hale getirecek bunları.

Birisi ayak tenisi oynatır,
Birisi ancak babayiğit poz verir kamera ya
Öteki de ancak Pasta getirir, yedirtir oyunculara....

temmuz>turu fırsat gören menajerler fiyat artırıyor
elendik

ağustos>lig için daha zamanımız var gs'nin sokağa atacak tek kuruşu yok
lig başladı gelen giden yok

transferin bitmesine 1 hafta kala>son haftalarda kimse iyi topçularını bırakmıyor. panik transferiyle geleceğimizi riske atamayız. ocak ayına kadar çalışmalara devam edip. ocak ayında gerekli takviyeleri yapacağız

⏳

Omer, Arda, Kilinc, Sekidika, Babel, Alpaslan, Aytac. Transfer donemi bittikten sonra bu oyunculardan bir tanesi bile ilk 11’de olmayacak. Daha dogrusu olmamali. Zamaninda transfer yapmazsan olacagi bu.
Bak bu da dogru.her isin sonu bu yetersiz anadolu kadrosuna cikiyor. üstüne stoperlerinden biri,yok hukmunde artık.luyindama bitmis.muslera dinlenmeden gelmis,beklenmeyecek hatalar yapmis

Luyindama'da ilk geldiği zamanlar Marcao'dan öndeydi daha güvenilir bi imajı vardı. Şuan ne halde? İdmanlarda diğer oyuncular falan gülüyormuş ya herife top dağıtımında falan. İlk geldiği zamanları hatırlıyorum uzun pasları falan fena değildi gene. Terim öyle bir hoca ki 8m euroluk koca devi harcadı. Bugün nefret ettiğim bir oyuncu haline geldi Luyindama
onun olayı sadece terimlik değil bence
sakatlıktan sonraki haliyle öncesi arasında net fark var.

Renkdaş Burak Elmas aday olacağı dedikoduları varken yorumum var sitede.''İşlerime Vakit Ayıramıyorum Beni CEO yapın Maaş alayım'' Diyen adamdan başkan olmaz dedik.Beni taşladılar.Şimdi göreceğiz kulübün altını oyup son çiviyi çakmadan gitmeyecekler.
Sorma renktaş…

Bu arada söylemeden geçemicem olur da Acun süper lig yayın hakkını falan da alırsa iyice sirke döner bu ülke futbolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt