Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temmuz>turu fırsat gören menajerler fiyat artırıyor
elendik

ağustos>lig için daha zamanımız var gs'nin sokağa atacak tek kuruşu yok
lig başladı gelen giden yok

transferin bitmesine 1 hafta kala>son haftalarda kimse iyi topçularını bırakmıyor. panik transferiyle geleceğimizi riske atamayız. ocak ayına kadar çalışmalara devam edip. ocak ayında gerekli takviyeleri yapacağız

Bu şekilde olması muhtemel zaten. Bir de eldekileri gönderemediğimiz için transfer yapamıyoruz var. O da eklenir. Bu bahaneleri umarım duymayız, gerekirse Marcao, Mostafa, para eden kim varsa da satılmalı. Değişim şart. Geçen sene yapmalıydık aslında. 1 sene geç kaldık.

2017 yazinda ostensurdsa elendikten sonra...feghouli,ndiaye,fernando vs gelip ilk 8 hafta iyi oynayınca uefayi alirdi bu kadro diyodunuz.sonra basaksehir maçında ve derbilerde rezil olduk. Yani sizde pek futbolu bilmiyorsunuz,bende.O yuzden yarin 5 topcu gelse,şöyle yapardık psvyi diyecegiz.Kafa olarakta avrupaya hazir degiliz.bence bir 5 senemiz var😁

Sabri ye söver sayardık ama ne olursa olsun koşar didinirdi, şimdiki bu mevcutlar gibi karı gibi saklanmazdı rakip arkasına. Bugün utanç duydum korkaklıklarından.
mağlubiyet olur 4-5 yersin ama inanın bana rakibimiz Psv nin ölüsü bu. Allah bir daha göstermez inşallah bu kadar korkak bir takım bize.
Sabri, Gökhan Gönül den daha iyi oyuncuydu sabrinin bizde ve milli takımda yaptıkları ortada Gökhan gonul sürekli fenerli medyanın şişirmesiydi milli takımdan sakatım diye kaçardı sabri nin euro 2008 performansı bile yeter

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben kaçıyorum,iyi geceler ve bu da gecer diyorum.Sevgiler,saygilar efendim.mayis 2022de yuzu gulecek bir taraftara bu yikilmislik yakismiyor💛

Bu şekilde olması muhtemel zaten. Bir de eldekileri gönderemediğimiz için transfer yapamıyoruz var. O da eklenir. Bu bahaneleri umarım duymayız, gerekirse Marcao, Mostafa, para eden kim varsa da satılmalı. Değişim şart. Geçen sene yapmalıydık aslında. 1 sene geç kaldık.
geçen sezon sürekli dile getirmeye çalıştım da bir aksiyon göremedik maalesef

1626908771895.png

1626908790909.png

1626908744446.png

1626908805366.png

5-6 transfer gelir bu takım yine şampiyonluğa oynar ama bize de ligimizin ne kadar hoşaf olduğunu hatırlatır. Bıktım her sene aynı döngüden lan

Valla terime iyi bi kadro kurşunlar bakalım o zamanda bahane üretecek mi merak ediyorum gerçekten

5-6 transfer gelir bu takım yine şampiyonluğa oynar ama bize de ligimizin ne kadar hoşaf olduğunu hatırlatır. Bıktım her sene aynı döngüden lan

5-6 transferle olucak iş değşl

sağ bek
Sol bek
Sağ stoper
6 numara
8 numara
10 numara
Sağ kanat
Yedek kaleci

net 8-9 transfer lazım ayriywyen benche sağlam adamlar lazım 12-13 transfer net lazım

Burak elmas 5-6 kalite transfer yap, hoca istifa ederse en azından yerine gelecek adama tamamen enkaz kalmasın biraz top oynatabileceği bişey olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt