- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Ligin başlamasına 3 hafta kalmış
kadro kötü
oyun kötü
kadro kötü
oyun kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
temmuz>turu fırsat gören menajerler fiyat artırıyor
elendik
ağustos>lig için daha zamanımız var gs'nin sokağa atacak tek kuruşu yok
lig başladı gelen giden yok
transferin bitmesine 1 hafta kala>son haftalarda kimse iyi topçularını bırakmıyor. panik transferiyle geleceğimizi riske atamayız. ocak ayına kadar çalışmalara devam edip. ocak ayında gerekli takviyeleri yapacağız
![]()
hoca kotuLigin başlamasına 3 hafta kalmış
kadro kötü
oyun kötü
Sabri, Gökhan Gönül den daha iyi oyuncuydu sabrinin bizde ve milli takımda yaptıkları ortada Gökhan gonul sürekli fenerli medyanın şişirmesiydi milli takımdan sakatım diye kaçardı sabri nin euro 2008 performansı bile yeterSabri ye söver sayardık ama ne olursa olsun koşar didinirdi, şimdiki bu mevcutlar gibi karı gibi saklanmazdı rakip arkasına. Bugün utanç duydum korkaklıklarından.
mağlubiyet olur 4-5 yersin ama inanın bana rakibimiz Psv nin ölüsü bu. Allah bir daha göstermez inşallah bu kadar korkak bir takım bize.
hesap el degiştirmiş diyorlarÇok acil kendi kendine konuşan çocuğun sahte duyumlarına ihtiyacım var
geçen sezon sürekli dile getirmeye çalıştım da bir aksiyon göremedik maalesefBu şekilde olması muhtemel zaten. Bir de eldekileri gönderemediğimiz için transfer yapamıyoruz var. O da eklenir. Bu bahaneleri umarım duymayız, gerekirse Marcao, Mostafa, para eden kim varsa da satılmalı. Değişim şart. Geçen sene yapmalıydık aslında. 1 sene geç kaldık.
Yeni sahibi o çocuk gibi senaryo yazamaz çabuk geri versinler hesabıhesap el degiştirmiş diyorlar
film önerisi yap da izleyek
zor. işler çok karışık bildigin gibi degil.Yeni sahibi o çocuk gibi senaryo yazamaz çabuk geri versinler hesabı
5-6 transfer gelir bu takım yine şampiyonluğa oynar ama bize de ligimizin ne kadar hoşaf olduğunu hatırlatır. Bıktım her sene aynı döngüden lan
Hoff biz ne zaman işleri yoluna koyucaz yetheerrrzor. işler çok karışık bildigin gibi degil.