Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.302
- 11.590
- 1.838
izledin mi sen bunu?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izledin mi sen bunu?![]()
Gecen senenin devre arasında istediği kadro kuruldu. O zaman yönetime tşk eden adam sezon sonunda apo ve başkana salladı.Valla terime iyi bi kadro kurşunlar bakalım o zamanda bahane üretecek mi merak ediyorum gerçekten
Başından beri söylüyorum reklamını yapmaya geldi elmasBurak terim i nasıl kovacak yeni imza atmadı mı üstelik yüklü paraya terim bırakmaz o parayı burak şimdi ah vah ediyor çok geçti bolu pazarı gerçi oda para için başkan oldu
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lig için 5-6 transfer yeterli kanka, rezilden öte ligimiz var bu kadar karamsarlık yapma5-6 transferle olucak iş değşl
sağ bek
Sol bek
Sağ stoper
6 numara
8 numara
10 numara
Sağ kanat
Yedek kaleci
net 8-9 transfer lazım ayriywyen benche sağlam adamlar lazım 12-13 transfer net lazım
Her sene kuruluyor zaten 50 transfer yapıldı Man. City nin başına terim i koysalar orada da 3. 4. olur 10 milyar dolar bütçe ister günün sonunda katar sermayesini bile batırırValla terime iyi bi kadro kurşunlar bakalım o zamanda bahane üretecek mi merak ediyorum gerçekten
Gecen senenin devre arasında istediği kadro kuruldu. O zaman yönetime tşk eden adam sezon sonunda apo ve başkana salladı.
valla sakatlığının ne derece sıkıntılı olduğu hakkında bi bilgim yok ama kazanılabilirdi yine, uzun dönem ona özel antrenman programlarıyla falan idare edilirdi daha iyi olurdu benceonun olayı sadece terimlik değil bence
sakatlıktan sonraki haliyle öncesi arasında net fark var.
Katılıyorum renktaşYalnız sahadaki tek iyi adamdı
reklamın kotusu olmazpsvden 5 yiyen takıma 100m sponsor olur musunuz
Oda Yalan Reispsvden 5 yiyen takıma 100m sponsor olur musunuz
ben dinlemedim ama buna cevap vermiş konuşmasında diyorlarOda Yalan Reis
Bak Galatasaray'ın Kap Açıklaması Resmi
Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.
Ne diyor? 2020-2021 futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır.Biz 2021-2022 futbol sezonuna giriyoruz hani nerde sponsor?
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir..psvden 5 yiyen takıma 100m sponsor olur musunuz
5-6 transferle olucak iş değşl
sağ bek
Sol bek
Sağ stoper
6 numara
8 numara
10 numara
Sağ kanat
Yedek kaleci
net 8-9 transfer lazım ayriywyen benche sağlam adamlar lazım 12-13 transfer net lazım