Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niğde fk alınabilir altınordunun başkanı satıyordu
2.ligde oynar gencolar

Seçimlerde kim gelirse gelsin Galatasaray kazanacak dendi. Bu adamım 1 tane kazandığı savaş yok şu anda nasıl olacak bu iş

Elmas başarısız bir performans gösterirse seneye gider net öyle 3 yıl hayal pandemi etkisiyle kongreler yapılmadı ondan cengiz ve apo uzun süreli durdu gerçi onlarda ibra edilmedi onlarda gidiyordu da işte taraftar desteği mahkeme filan yırttılar bizi başarılı kılan diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz buydu lakin son zamanlarda kaybettik bir de her seferinde daha kötüsünü buluyoruz inanılır gibi değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

en tastasli İbrahim ozdemirdi ama :D adam terime vurdu kırbacı

Mevcut Başkan Adaylarının profillerine bakıldığında kesinlikle Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak yönetimi güncelleyip devam etmeliydi.Maalesef Fatih Hoca Taraftar üzerindeki etkisini kullanarak Mustafa Cengiz'in fişini çekti.Bizzat Burak elmas yönetimine kendi avukatını soktuğu için gizli başkan Fatih Hoca oldu.
İşin iyi yanı artık sallayacak taraftarın önüne atacağı kimse kalmadığı için Fatih hoca nın mazeret üretme şansı hiç yok.

esref-hamamcioglu-fatih-terim-sportif-direktoumlr-olmali.webp

esref-hamamcioglu-iha1_18020411_16_9_1623398731-880x495.webp

28 yas alti oyuncu artik transfer edilmesin bu kulube. Genc, potansiyelli yabancilari transfer edip, istikballerini, yeteneklerini koreltiyoruz.

Yeter bu futbolcalara, futbol dunyasina ettigimiz zulum, dunya Galatasaray’dan buyuk. Durust hareket edelim.

Su anda bambaska seyler konusuyor olurduk. Insanlar burakta ne buldu da destekledi hala anlayamıyorum.
taraftar etkilenir de bizim içine girmesi kolay olmayan kapalı yapıdaki genel kurul da b. elmas'ı destekledi.

ben pek şans vermiyordum kazanmasına. zaten ilk sonuçlar da öyle gösteriyordu ama sonra işler değişti.

eşref başkan olsaydı bu akşam tabelayı tersten yazardık.

3 hafta sonra lig başlıyor

2017-18'deki östersund maçları sonrası gibi değişim beklemekten başka çaremiz yok ama muhtemelen olmayacak.

Onyekuru'yu Annesinin cenazesine gidip ordan kaçamak yaptı diye yolladı diyorlar Fatih hoca.

Ben şu takımda Onyekuru olacam kafayı yememek için en kaliteli ekstazileri kullanır o parti senin bu parti benim gezerim.Ayık kafayla çekilecek bir futbol takımı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt