Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seyircili maçlar oynansın artık ya, boş tribünlere alıştık, şu güzelliği unuttuk

Melih Şendil’in beIN’den gitmesi çok kötü oldu. Özellikle son şampiyonlukta Başakşehir maçında anlatımı inanılmaz iyiydi. Taraftarla çok daha keyifli bir anlatımı var. Hem seyirci hem Ercan Taner Melih Şendil gibi kaliteli isimler dönmeli. Yalçın Çetin abimize saygımız sonsuz da maçta biraz uykumu getiriyor.

Dorukhan sağ bek Berkan orta saha Halil forvet Buldum sana 3 turk
Dorukhan bence kendini sağbeke atmalı. Orta sahada 6-8 gibi mevkilerde oynamaya sertlik ve çok koşmak dışında hiçbir özelliği uygun değil .Bence sağ bekde geliştirmeli kendini.
bu yabancı sınırında bizim dorukhanı sağbek olarak düşünmemiz çok mantıklı bir hamle olur.yedlin ve omarı gönderebilsek yeni gelecek sağbekle dorukhan çok iyi olur.Gerektiğinde çok zorda kalırsak zaman zaman orta sahadada kullanabiliriz.

Bence Yerli yapılacak diğer mevkiler stoper ve orta saha olmalı. Berkan ne kadar yeterli olur bilmiyorum ama mecbur oalacak gibi.Defansın ortasına kaan olmazsa olmazdır.
Aslında marcaoya iyyi bir teklif gelse ve satsak bizim için çok iyi olur.Kaan ve hızlı,hamleli,sert bir stoper çok uyumlu bir ikili olur.

Gedson işi bence olmayacak. Olsa bile transfer döneminin sonunda olur ki yüksek satın alma opsiyonlu kiralık olur. Hernani ve Berkan'ı bitirirsek orta sahamız bu sezonu götürür.

Romanya'yı tekrar eski şanlı günlerine kavuşturacağız Morutan, Cicaldau yetiştirip Euro 2024'de gruplara sokarız
Romanyalı oyuncular yavaş yavaş açılıyor dışarı Dennis Man 13 milyon Mihalla 10 milyon Parma yaptılar mesela. Normalde daha fazla giden olurdu ama Becali falan çok yüksek rakamlar istediği için olmadı gidenler. Morutan'ın son 2 senesi yeni sözleşme yapmak istiyor Becali ama Morutan kabul etmiyormuş gitmek için. Becali'nin bu yüzden kızdığı ve mecburen istediği fiyatı düşüreceği söyleniyor mesela. Florinel Coman 10 civarına 2 sene önce çok rahat gidecekti bırakmadı adamın da gecen sezon performansı düştü ve son senesine giriyor oda bir yere gidebilir bu sezon aslında şu an tam fırsat transferi gözden ciddi anlamda da düşmüşken ben mesela Adana Demir yerine olsam kendisini alırdım.

maçı bitirdim bu arada. morutan iyi bir maç çıkardı asist yaptı 1-0 yendiler. sağ iç olarak oynadı hucumda iyi top dağıttı
1-2 şut denemesi ve veremediği 1 ara pası dışında top ezmedi. olumlu kullandı hep topları
linki bırakıyorum boklamaya devam edecekseniz en azından 1 maçını izleyip öyle boklayın kg

üyelik istiyor mail vermeye güvenmiyorsanız temp mail acın onla kaydolun

ek olarak ben yine olaru ve popescuyu da beğendim aynı takımdan. forumda da konularını açmıştım.
ek2 Tanase bize gitmez ama ligde çok gol atabilecek bir isim. rumen akbaba

Son düzenleme:
bize gelmeden evvel 1.5 senedir oynamıyordu. bence bizde de tutmasa bugün salmış olabilirlerdi düşük bir fiyata.

kariyerinde iki yarım sezon olmak üzere toplamda 1 sezon var

2018-19 ilk yarı benfica
2020-21 ikinci yarı gs

Doğru ama büyük potansiyel ki haklı çıktılar.. Atıyorum bu sene lille e gitse direkt CL de büyük piyasa yapabilir.. Benfika bu işi dünyada en iyi yapabilen bir takım zaten. İkili ilişkimiz dışında bir gücümüz yok malesef inş başarır ve alabiliriz en azından 1 sene daha kiralık gelebilir başka ihtimal mucize olur benim için..

Gedson işi bence olmayacak. Olsa bile transfer döneminin sonunda olur ki yüksek satın alma opsiyonlu kiralık olur. Hernani ve Berkan'ı bitirirsek orta sahamız bu sezonu götürür.
Gedson işi ya bugün yarın olur ya da transfer sezonu bittiğinde olur.

Benficanın istediği parayı biraz zor veririz gibi. Eğer benficanın istediği teklif gelmezse gedsona, son gün boşta kalmasın diye bize kiralarlar 1milyona

Saniye basi twit dusuyo morutanla ilgili.iyi geceler

Melih Şendil’in beIN’den gitmesi çok kötü oldu. Özellikle son şampiyonlukta Başakşehir maçında anlatımı inanılmaz iyiydi. Taraftarla çok daha keyifli bir anlatımı var. Hem seyirci hem Ercan Taner Melih Şendil gibi kaliteli isimler dönmeli. Yalçın Çetin abimize saygımız sonsuz da maçta biraz uykumu getiriyor.

bence şuanki en iyi spiker gitmesi çok üzdü harbiden ama ercan taner bitti gibi artık ya

Görülen o ki Belhanda'ya yapılanlar Cikcaldau'ya da yapılacak , adam daha sahaya çıkmadan ezdiniz gömdünüz. Adamın 1 maçını izlemeyenler bile gömmüs ayıptır ya.

belhanda gibi basit pas kayıpları yapmadıkça, topu kaptırıp eli belinde dolaşmadıkça kimse kızmaz çabayı gören

Merakimdan soruyorum gedsonu bizimle oynanan benfica maci haric hic izlememistim bize gelene kadar cok kotu basladi toparladi ama oyuna tempo katiyor evet ama ne oyle dripling ustasi ne inceci nede sutu var bu adamin bu kadar abartilmasindaki husus nedir? ben neyi goremiyorum matrak olsun diye sormuyorum ciddi cevaplar verirseniz sevinirim

Berkan, Hernani, Morutan, Kaan Ayhan ve Halil Dervişoğlu. Bu beş transferi de tamamlarsak ben bu transfer sezonundan razıyım.
Bunların hepsinin olabilmesi için de Feghouli, Falcao ve Diagne'den kurtulmamız gerekir. Babel ve Luyi de talip çıkarsa gidebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt