- 18 Mayıs 2011
- 54.466
- 58.770
- 4.613
Belhandayi dememin sebebi o gelmeden de onu eleştirmey başlamışlardı daha perfomans sergilemeden.belhanda gibi basit pas kayıpları yapmadıkça, topu kaptırıp eli belinde dolaşmadıkça kimse kızmaz çabayı gören
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandayi dememin sebebi o gelmeden de onu eleştirmey başlamışlardı daha perfomans sergilemeden.belhanda gibi basit pas kayıpları yapmadıkça, topu kaptırıp eli belinde dolaşmadıkça kimse kızmaz çabayı gören
Fatih Terim'e Ne zaman transferi bıraksak Romanya-Becali isimleri geçiyor Hep mi tesadüf?
Nasıl yaw?!..Başka yönden ne dersen misliyle katılırım da o tok sesiyle yerli yersiz höykürmeleri uyku kaçırmaya bire birdir muhteremin!Melih Şendil’in beIN’den gitmesi çok kötü oldu. Özellikle son şampiyonlukta Başakşehir maçında anlatımı inanılmaz iyiydi. Taraftarla çok daha keyifli bir anlatımı var. Hem seyirci hem Ercan Taner Melih Şendil gibi kaliteli isimler dönmeli. Yalçın Çetin abimize saygımız sonsuz da maçta biraz uykumu getiriyor.

Kerem ve Taylan dışında 3. olarak hangi Türk'ü oynatacağız?
Abi çok cansız anlatıyor manasında yoksa anlık bağırması ile uykudan uyandırır zatenNasıl yaw?!..Başka yönden ne dersen misliyle katılırım da o tok sesiyle yerli yersiz höykürmeleri uyku kaçırmaya bire birdir muhteremin!![]()
Uzun zamandır yapılan transferlerdeki başarısızlığı ve mevcut kadronun kalitesizliğini göz önüne alırsak yorumlar doğru gibi...Galatasaray'ın transfer için ödediği bonservis bedelleri ve ilgili yorumlar:
7+M- Kazık yedik
6M- Kazık yedik
5M- Kazık yedik
4M- Kazık yedik
3M- 2'ye alınırdı.
2M- 1'e alınırdı
1M- Bu paraya bıraktıklarına göre kötü oyuncu.
(via @KocumKosecki)
Gedson aslında dribbling yeteneği de olan, şutu da olan, özellikle kanatları besleyecek isabetli pasları da olan bir futbolcu. O yeteneği olmasa zaten Babel'e o asisti yapamaz. Bize gelmeden önce oynadığı son maçı da izleyip burada analizini yapmıştım. Gedson'u biz zaten kaleye yakın oynatmadığımız için bu özelliklerini pek fazla göremedik. Bizim için Gedson demek top rakipteyken 3 kişilik pres demek, çocuk sahanın her yerine yetişiyor, çok doğru ve zekice presleri var. Şok presi çok doğru yapan bir futbolcu. Bitmeyen enerjisi, bu kadar koşan ve bu kadar çok özelliği birlikte barındıran gencecik bir yeteneği bu fiyatlara bu ülkeye bir daha getiremezsin. Gedson öyle araştırılıp da Afrika, Polonya gibi yerlerden genç yaşta bulup getirilecek potansiyel yeteneklerden değil. Altyapısını doğrudan Benfica'da almış, temel eğitimi üst düzey bir futbolcu. Gedson açıklandığı gün yazmıştım belki 3 hafta belki 6 hafta sürecek maç temposunu yakalaması diye. Çok ciddi bir maç eksiğiyle geldi. İngiltere'de son oynadığı maçta 60. dakikada pili bitmişti. Bu çocuk daha %100'ünü gösteremeden sezon bitti zaten. Bir şekilde takıma kazandırılmalı. En azından bu sezon Benfica'nın aklına girip opsiyonlu kiralayabilirsek seneye sözleşmesinin son senesine girmiş olacak Benfica ile. Bir şeyler yapılabilir transferi için. O profili geçtim o profile benzer bir orta sahanın buralara yolu düşmez bir daha. Gittikçe maddi olarak batıyor kulüpler kur artışıyla.Merakimdan soruyorum gedsonu bizimle oynanan benfica maci haric hic izlememistim bize gelene kadar cok kotu basladi toparladi ama oyuna tempo katiyor evet ama ne oyle dripling ustasi ne inceci nede sutu var bu adamin bu kadar abartilmasindaki husus nedir? ben neyi goremiyorum matrak olsun diye sormuyorum ciddi cevaplar verirseniz sevinirim
Larsen + Slavia Prag başkanına Gsc Efsanesi rozeti ekleyebilir miyiz ???Jens Stryger-Larsen reportedly rejected a move to Galatasaray after Udinese had accepted the €5m fee. [Sky Sport Italia]
5 milyon euroluk teklifimizi kabul etmelerine ragmen oyuncu bizi istememis. Isabet olmus.
İtalyana gerek yok ,İgor Tudor hocam gelse ne güzel olurdu aslındaFatih hocanın yanına direk İtalyan kondisyon basan iyi bir yardımcı da getirelim şu genç kadro her maç 120 km koşması lazım
Kerem ve Taylan dışında 3. olarak hangi Türk'ü oynatacağız?
+Gedson aslında dribbling yeteneği de olan, şutu da olan, özellikle kanatları besleyecek isabetli pasları da olan bir futbolcu. O yeteneği olmasa zaten Babel'e o asisti yapamaz. Bize gelmeden önce oynadığı son maçı da izleyip burada analizini yapmıştım. Gedson'u biz zaten kaleye yakın oynatmadığımız için bu özelliklerini pek fazla göremedik. Bizim için Gedson demek top rakipteyken 3 kişilik pres demek, çocuk sahanın her yerine yetişiyor, çok doğru ve zekice presleri var. Şok presi çok doğru yapan bir futbolcu. Bitmeyen enerjisi, bu kadar koşan ve bu kadar çok özelliği birlikte barındıran gencecik bir yeteneği bu fiyatlara bu ülkeye bir daha getiremezsin. Gedson öyle araştırılıp da Afrika, Polonya gibi yerlerden genç yaşta bulup getirilecek potansiyel yeteneklerden değil. Altyapısını doğrudan Benfica'da almış, temel eğitimi üst düzey bir futbolcu. Gedson açıklandığı gün yazmıştım belki 3 hafta belki 6 hafta sürecek maç temposunu yakalaması diye. Çok ciddi bir maç eksiğiyle geldi. İngiltere'de son oynadığı maçta 60. dakikada pili bitmişti. Bu çocuk daha %100'ünü gösteremeden sezon bitti zaten. Bir şekilde takıma kazandırılmalı. En azından bu sezon Benfica'nın aklına girip opsiyonlu kiralayabilirsek seneye sözleşmesinin son senesine girmiş olacak Benfica ile. Bir şeyler yapılabilir transferi için. O profili geçtim o profile benzer bir orta sahanın buralara yolu düşmez bir daha. Gittikçe maddi olarak batıyor kulüpler kur artışıyla.
Saçmalık bu dediğin. İyi futbolcuysa çıkar sahaya herkesi susturur, başka yolu yok. Belhanda' nın yerine gelmiş olması da kendisi için büyük nimettir...Görülen o ki Belhanda'ya yapılanlar Cikcaldau'ya da yapılacak , adam daha sahaya çıkmadan ezdiniz gömdünüz. Adamın 1 maçını izlemeyenler bile gömmüs ayıptır ya.
8-10 gibi rakamlara çıkılabiliyorsak yok mu şöyle daha üst düzey liglerden kendisini kanıtlamış oyuncular..Buralardan bulamazmıyız?Morutan bize gelmek için deliriyor aylardır ama OLMAZ.
8 bile çok. Atananamış Di Maria olsa bile.