Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlız bizim iki lider oyuncuya ihtiyacımız var kariyerli.biri stopere biri orta sahaya ya merkez ya 10 no olacak.çok gençleşti takım ,hem savunmayı kuracak yönetecek bi baba çok iyi olurdu hemde orta sahayı hatta forveti bile yönetecek bi baba orta saha lazım.keşke m.cty ilkay bizde olsaydı.inanılmaz olurdu.defansada godinin 30-32 arası genci.

lider şart yaşı büyük kariyeri büyük gençlerin saygıyla eğileceği liderler şartoğlu şart hemde
Arda abilik yapacak renktaş

Olmadı Babel, Falcao, Feghouli var

Onlarda olmazsa Diri bir Akbaba var

Daha ne olsun

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

romanya ligi tece liginde kaliteli mi deniyo anlamıyorum

Orta sahayı

Gedson
Berkan
Dorukhan

transferleri ile kapatalım

Ligden çıkan kastım

En çok övülen Kudus ve Damsgaard bile vasat altı şu ana kadar performans anlamında.

Kamaldeen ne olacak bakalım.
He katılıyorum gerekli patlamayı yapamıyor herifler bende anlamadım sürekli yanlış tercih kurbanı oluyorlar gibi.
Skov *2
Mor
İngvartsen
Ounachu

Bi labotka bunların içinde gerekli sıçramayı yaptı o da İspanya ligine gidip en doğrusunu yaptı.
İtalyayı tercih edenler bayağı yanlış tercih kurbanı oldular.

Para kazanmalık oyuncular bunlar ucuzundan indirip sıçramayı yapınca yapıştıracaksın.

Sinirimi bozan şey herifler gidip 16-17 yaşlarındayken bunları bulup alıyor 5 pilot takım bulup bu çocukları bizim keşfetmemiz lazım, çok kızgınım bu konuda.

Gedson işi yattı herhalde farklı farklı ortasaha isimleri ortaya atılıyor.

He katılıyorum gerekli patlamayı yapamıyor herifler bende anlamadım sürekli yanlış tercih kurbanı oluyorlar gibi.
Skov *2
Mor
İngvartsen
Ounachu

Bi labotka bunların içinde gerekli sıçramayı yaptı o da İspanya ligine gidip en doğrusunu yaptı.
İtalyayı tercih edenler bayağı yanlış tercih kurbanı oldular.

Para kazanmalık oyuncular bunlar ucuzundan indirip sıçramayı yapınca yapıştıracaksın.

Sinirimi bozan şey herifler gidip 16-17 yaşlarındayken bunları bulup alıyor 5 pilot takım bulup bu çocukları bizim keşfetmemiz lazım, çok kızgınım bu konuda.
Onuachu tuttu sayılır da Samatta sonrası Genk forvetine iyi teklif gelmez kolay kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt