Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adrian Mutu'dan beri çıkmış Rumen futbolcu hatırlamıyorum. Romanya futbolunun umut vaadetmeye başladığından benim haberim olmayabilir.
Renktas nasilki biz şu anki jenerasyonumuza bel bagliyorsak , potansiyelini gösteremedik. Rumenlerde bu jeneasyonuna bel bağlıyorlar. Ayrıca ilgilendiğimiz iki isimde en iyilerinden.

Onuachu'yla ismimiz baya ciddi bi şekilde anılmisti geçen sezon muydu, ondan önce ki mı hatırlayamadım. Bizim ligde neler yapardı acaba
Beğendiğim bir adam değil, düz yolda yürüyemiyor ama garip goller atıyor.

Tabii o dönem Sörloth dahil bir ton adam istedik ancak ulu yönetimimiz anca Diagne'yi alabildi.

Beğendiğim bir adam değil, düz yolda yürüyemiyor ama garip goller atıyor.

Tabii o dönem Sörloth dahil bir ton adam istedik ancak ulu yönetimimiz anca Diagne'yi alabildi.

Sörloth çok başka oynadı ya burda, inanılmaz bi performanstı valla. O dönem onun ismi geçtiğinde ben istememiştim aklımın ucundan geçmezdi böyle şeyler yapabileceği. fbliler tw'de sorloth falan yazıyor tslilerle de nasıl alacaklar anlamadım. 11-12m zorunlu opsiyonlu kiralamadan falan bahsediyolar

6-8-10 milyona bir cikaldau bir morutan var diyerek acaba biraz abartıyor olabilir miyiz? Bu rakamlar ciddi rakamlar şu piyasada da herkes veremiyor bu rakamları.. özellikle salgindan sonra.. transfer bir tercihtir. Oyuncuyu kotuluyor diyorlar. Biz kotulemiyoruz da oynadığı takım, milli takımı, orada oynadığı maç sayısı, oynadığı lig, yurtdışı tecrübesi hiç mi önemli olmuyor..

Ozan Kabak'ın TM değeri 1 m euro, fesih bedeli 7.5 m euro iken acaba Stutgartlılar Türkiye'den bir adama 11 m euro mu verilir demişler midir?

Ne kadar sığ insanlarsınız siz yav.

bu bakış açısının sığlığı konusunda haklısın ama ben ince eleyip sık dokunamamak veriyorum çünkü bizim stuttgart gibi risk alacak mali durumumuz yok

Merhaba sayın üyeler.
İdman TV-nin sarı-kırmızı GS kravatlı yorumcusu olarak Bakü'den hepinizi selamlıyorum.
Beni düşündüren şey Feghouli, Diagne, Falcao ve Babel dörtlüsünün sonu. Yani bu mali yapıda gitmeleri gerek, ama mesala Feghouli başkan Elmasın onunla yaptığı birebir konuşmadan ne kadar etkilenecek ki? Zaten bu Feghouli bu senaryoların olacağını düşünmüş olmalı 2017 yazında sözleşmenin 5 yıllık olmasında diretirken. Şimdi niye gitsin ki?

6-8-10 milyona bir cikaldau bir morutan var diyerek acaba biraz abartıyor olabilir miyiz? Bu rakamlar ciddi rakamlar şu piyasada da herkes veremiyor bu rakamları.. özellikle salgindan sonra.. transfer bir tercihtir. Oyuncuyu kotuluyor diyorlar. Biz kotulemiyoruz da oynadığı takım, milli takımı, orada oynadığı maç sayısı, oynadığı lig, yurtdışı tecrübesi hiç mi önemli olmuyor..
Midyat diye mal bir takım var.

Cajuste 10+
Evander 10+
Onyeka 10+

isteniyor.

Soucek 20 kağıda gitti, Stanciu için 8 istendi.

Lindström 7ye gitti.

Kamaldeen 15e gitti.

Son dönemin parlayanları bunlar, en ucuzu Lindström.

Gedson transferi olmayacak demiş Ürekli Haluk.Benimde içime öyle doğuyor.Hangi transferi çok istediysem o transfer olmadı.

Kazık dediğin
Diagnedir
Falcao'dur
Belhanda'dır
Maicon'dur

Bu 4 oyuncunun bize verdiği zarar vergisiz 70 m euro

Kim bunların menajerleri, onları anlatın bana.

Ya da 13/14te alınan abuk sabuk adamları Mancini Aysal A.Ş. niye aldırmış onları anlatın.

Mendes dünyanın en dürüst adamı Raiola, D'avila dürüstlük abidesi ya tek Becali sahtekar oldu. Daha bahsettiğiniz Becali'nin kim olduğunu bilmiyorsunuz.

19-23 yasinda
top 5ligde oynayan
milli takimiyla her turnuvada en az ceyrek final kovalayan
gelir gelmez uyumsorunu yasamayacak
ilk sezonunda en az 10gol 10asist skor uretebilecek
mumkunse 3 4m euro bonservis maksimum 500k maas maliyetli
en az 185 boyunda fiziken guclu ama ayni zamanda cevik ve atletlik ince bilekli

istenilen oyuncu profili bu galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt