Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw morutan gelsin tamam cok iyi topcu da tüm 11’i gençlere emanet etmek ne kadar doğru ki ilk etapta. Sonucta 10 milyona yakin bir maliyetten bahsediyoruz

Sacha(20) - Alpo(27) - Marcao(25) - Pva(30)
Gedson(22) - Berkan(23)
Morutan(22) - Cica(24) - Kerem(22)
Mo(23)​

Pva dışında tecrübeli topcu yok, böyle kadro olmayacağı kanaatindeyim. bence sağ açığa 30 yaşında kendini kanitlamis bi herif gelmeli, takimda 1-2 kisinin 2.5-3m maaş alması normal, bunu sağ açıkta kullanmalıyız.

Tabi her şeyden önce falcao feg babel 3lüsünün en az birinden kurtulmak lazim. Diagne’den zaten kurtuluruz bir sekilde

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ya ben daha once yanlis hatirlamiyorsam,yillar once gala sevgisine benzer bi adla hesaba sahip birini hatırlıyorum,böyle 50-55 yaşlarında biri,kir sacli,kilolu ve top sakalli bi abi vardi boyle.Galatasarayla ilgili paylasim yapar denk gelirdim.o mu acaba bu gala sevgisi?asi olmasina ragmen covid olmasi hani,fatih hocanin kankasi falan diyolar.belki var 60 yasinda su an.yastan ötürü covidi kapmis olabilir

Yaw morutan gelsin tamam cok iyi topcu da tüm 11’i gençlere emanet etmek ne kadar doğru ki ilk etapta. Sonucta 10 milyona yakin bir maliyetten bahsediyoruz

Gedson(22) - Berkan(23)
Mo(23)​

Pva dışında tecrübeli topcu yok, böyle kadro olmayacağı kanaatindeyim. bence sağ açığa 30 yaşında kendini kanitlamis bi herif gelmeli, takimda 1-2 kisinin 2.5-3m maaş alması normal, bunu sağ açıkta kullanmalıyız.

Tabi her şeyden önce falcao feg babel 3lüsünün en az birinden kurtulmak lazim. Diagne’den zaten kurtuluruz bir sekilde
Bu kadro boyle kurulsun zaten amacımıza ulasırız dınamık takım olmak onemlı

Gedson(22) - Berkan(23)
Mo(23)​

kadro hoş gözüküyor ya ama alpaslan çok sırıtmamış mı orda :/ bence asıl tecrübeyi tam o mevki de kullanmak lazım

Sorsan kerem kaça gider diye 40-50 diyecek herifler 5-6m euroya oyuncu alıyoruz yauwwwwwww bune yauwwwwwww 1m euroya oyuncu yok muydu yawww triplerine giriyor :hehe:

Kazık dediğin
Diagnedir
Falcao'dur
Belhanda'dır
Maicon'dur

Bu 4 oyuncunun bize verdiği zarar vergisiz 70 m euro

Kim bunların menajerleri, onları anlatın bana.

Ya da 13/14te alınan abuk sabuk adamları Mancini Aysal A.Ş. niye aldırmış onları anlatın.

Mendes dünyanın en dürüst adamı Raiola, D'avila dürüstlük abidesi ya tek Becali sahtekar oldu. Daha bahsettiğiniz Becali'nin kim olduğunu bilmiyorsunuz.
Terim düşmanlığı muhabbet, transfer falan değil

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadro hoş gözüküyor ya ama alpaslan çok sırıtmamış mı orda :/ bence asıl tecrübeyi tam o mevki de kullanmak lazım
Yerli tecrübeli stoper gelmiyor aklima rtaş, yerlinin birini defans 4lüsünde kullanmak lazim en mantikli yer de sağ stoper su an icin

bu abimizi diğer ilgili kulüplere rica etsek bize salmaz mı..

Sacha boey gibi transfer yapınca da 1 milyon euro'ya alemin akillisi sen misin diye oyuncuyu bokluyorluyorlar ne yaparsan yap susmaz böyle tipler
Yav elmas a ben de saydırdım , belki bu transferler berbat çıkacak ; beklentim falan da yok ama adamlar genç alıyor ağlıyorlar ya çıldıracağım

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buda haber veremedi diye kolpa yapıyor sanki.Neyse geçmiş olsun.

Adam zaten haber vermeyeceğim dedi, ayrıca hastalığının ağır seyretmesi ve kalbini kırdığı insanların olabileceğini düşünüp burda bu durumu açıklayıp helallik istemesi çok insani bir durum iken kolpa yapıyor demek ne kadar doğru bir davranış?! Yakışmadı…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt