Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbaba Ömer’e yangın yapanlar yerlerine ucuz maliyetli Türk oyuncu yazsınlar alalım Ömer’le akbabayı da yedek bırakalım Kaan Ayhan’a 5 milyon fiyat çekilen bir Türk piyasası var Berkan’ın akbabadan daha iyi olacağını garantileyen bir kişi var mı
Var ben garantiliyorum.

Ekli dosyalar

• images (4).webp
    images (4).webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 74
Buda tam çözmüyo selçuk

Luyinin maaşı var ama bak 8m bonservis çöp oldu gerilemesinden dolayı

Marcaonunda maaşı az ama çöp olsada sorun yok 4 verdik

Brumanında maaş azdı galiba az daha 13 elimizde patlıyodu

Boey de sorun yok maliyeti düşük,patlasada sorun olmaz

Et mi balıkmı muamma bi adama 6-7 veremeyiz artık
Temelde doğru söylediklerin ama kısa vadeli kadro yapılanması için reelde çözüm üretmesi çok zor.Hele maçların oynamaya başladığı şu aşamada...Bizdeki oyuncuların performans ve fizik düşüşü sebebi net teknik direktör, antrenman programları ve hocanın oyunculardan yapamayacağı şeyleri istemesi nedeniyle oluşan bireysel hatalar.Farkli sistem ve takımlarda başarılı olmuş o kadar oyuncunun gerilemesinin başka açıklaması olamaz...İkinci olarak bu bahsedilen rakamlar artık Avrupa için çerez niteliğinde.Yabanci sınırı nedeniyle alt ligden aldığımız Türk oyuncu bile yaklaşık 2 m.euro...Artik bu fiyatlara Brezilya, Arjantin ya da Avrupa'nın elit liglerinden potansiyelli genç yakalamak mümkün değil.Ancak Balkan, İskandinav ve Afkira coğrafyasından oyuncu alınabilir.Ordan da çok ucuza oyuncu alınca Ozanwafor gibi hiç olmuyor, olacak oyuncular da Mustafa Muhammed gibi 5-6m. eurodan başlıyor.Yeter ki iyi araştırılmış olsun,ben özlemedim kefil olamam ama scout bölümü işini iyi yapıyor olsun, temennim bu.

Levy mi Becali mi? :asd:
Levy farklı bir profil de burada bahsedilen Becali, FCSB başkanı olan değil ama ondan bahsedip diğerinden bahsettiklerini sanıyorlar.

Gigi Becali : FCSB başkanı
Ioan Becali : Hagi, Popescu, Stancu, Bratu'nun menajeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt