Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z kusagindan cok umitli Herkes Ama bazi konularda arastirma yapmadan etmeden yorum yapmalari komik oluyor

Bratu petre ve tamas transferlerinde hic zarar etmedik

Hatta ben sahsen Bratu’yu begeniyordum Yarim sezon kaldi ne yazik ki

Ayni sekilde tamas premier lig gördü

Sirf laf olsun torba dolsun sosyal medya
Z kuşağından kim ümitli

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levy farklı bir profil de burada bahsedilen Becali, FCSB başkanı olan değil ama ondan bahsedip diğerinden bahsettiklerini sanıyorlar.

Gigi Becali : FCSB başkanı
Ioan Becali : Hagi, Popescu, Stancu, Bratu'nun menajeri.
Yok ben genel manada sordum. Hangisi daha çok karşısındakinin donunu alabilir diye. :asd:

19-23 yasinda
top 5ligde oynayan
milli takimiyla her turnuvada en az ceyrek final kovalayan
gelir gelmez uyumsorunu yasamayacak
ilk sezonunda en az 10gol 10asist skor uretebilecek
mumkunse 3 4m euro bonservis maksimum 500k maas maliyetli
en az 185 boyunda fiziken guclu ama ayni zamanda cevik ve atletlik ince bilekli

istenilen oyuncu profili bu galiba
Gedson gelsin

Ekli dosyalar

• images (5).webp
    images (5).webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 71
Bratu bizde 25 maçta 6 gol 3 asist yaptı çok gol kaciriyordu ama çok yipratiyordu savunmayı öyle berbat bir topçu değildi biz o dönem fenerbahce transferlerinin gölgesinde kaldığımız için adamlari yok sayiyorduk Fenerbahce Hooidonk u almıştı mesela Kemal aslan felan 1 sene önce Ortega almıştı aziz de basinda etkili olduğu için Ortega ya 23 milyon dolar vermişlerdi marifet gibi Felipe yi basın resmen yok saymisti bu yüzden o dönem takımına bakarsak juventusu yendik o oyuncularla gruptan son anda çıkamadık

Twittera giriyorum sürekli eleştri kötü haber kavga buraya giriyorum herkes birbirine giydiriyor. Tahammül seviyesi çok düştü hepimizde. Kimsenin görüşüne katlanamıyoruz. Telefonla olan bağımı 1 ay içerisinde sonlandıracağım gibi. Sadece arama yapmak ve not almak için kullanacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt