Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.567
- 6.006
- 1.983
Boey bu akşam deniyor da aanholt bence 1 hafta felan daha sürerBoey ve Aanholt ne zaman geliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey bu akşam deniyor da aanholt bence 1 hafta felan daha sürerBoey ve Aanholt ne zaman geliyor?
Sana özel demedim, herkes Romen yazıyor dünden beri.Günlük hayatimizda 4 dil kullandigimiz icin arada bi kelimeler mix seklinde cikabiliyor ama forumun bukadar dikkatli olmasi sahsim adina beni cok memnun etti
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Z kuşağından kim ümitliZ kusagindan cok umitli Herkes Ama bazi konularda arastirma yapmadan etmeden yorum yapmalari komik oluyor
Bratu petre ve tamas transferlerinde hic zarar etmedik
Hatta ben sahsen Bratu’yu begeniyordum Yarim sezon kaldi ne yazik ki
Ayni sekilde tamas premier lig gördü
Sirf laf olsun torba dolsun sosyal medya

!!Sana özel demedim, herkes Romen yazıyor dünden beri.
Gerçi bunu üzerine alıp küçük beyinli bir insan gibi kendini övme çaban da şaşırtmadı yine, tam senlik hareket.

türk ligi kötü bir lig değil büyük yıldız diye gelen adamlar yürüyemedi sahada ptt 1.lig seviyesinde bir lig romanya ligiAnlasilmayan adam sinemalarda
Bu bizim ligi ne zannediyor acep
Bizim lig b.k gibi lig emin ol.türk ligi kötü bir lig değil büyük yıldız diye gelen adamlar yürüyemedi sahada ptt 1.lig seviyesinde bir lig romanya ligi
Yok ben genel manada sordum. Hangisi daha çok karşısındakinin donunu alabilir diye.Levy farklı bir profil de burada bahsedilen Becali, FCSB başkanı olan değil ama ondan bahsedip diğerinden bahsettiklerini sanıyorlar.
Gigi Becali : FCSB başkanı
Ioan Becali : Hagi, Popescu, Stancu, Bratu'nun menajeri.

Gedson gelsin19-23 yasinda
top 5ligde oynayan
milli takimiyla her turnuvada en az ceyrek final kovalayan
gelir gelmez uyumsorunu yasamayacak
ilk sezonunda en az 10gol 10asist skor uretebilecek
mumkunse 3 4m euro bonservis maksimum 500k maas maliyetli
en az 185 boyunda fiziken guclu ama ayni zamanda cevik ve atletlik ince bilekli
istenilen oyuncu profili bu galiba
Sana özel demedim, herkes Romen yazıyor dünden beri.
Gerçi bunu üzerine alıp küçük beyinli bir insan gibi kendini övme çaban da şaşırtmadı yine, tam senlik hareket.
Yok ben genel manada sordum. Hangisi daha çok karşısındakinin donunu alabilir diye.![]()
Özelde mi yazmış bunu. Seni izliyor demekki Facebookta filan. Neyapacagiz senin tipini güzellik yarışmasına mi sokacagiZ
Tam bir ezik cevabı yine şaşırtmadın.
luyiyi dehleyip stoperlerden birini turk yapicaz muhtemelenKerem ve Taylan dışında 3. olarak hangi Türk'ü oynatacağız?
nerde ne demek ne anlamda diyorsun bunu rnektaş