Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde Avrupa kulüpleri elindeki futbolcuyu son ana kadar kullanırken Monaco'nun Onyekuru'yu hiç kullanmaması garip geliyor
Bize gelmeden önce de böyle bir süreç olmuştu
Ne yapıyor bu adam beni oynatırsanız kendimi keserim mi diyor
Hiç ortada gözükmemesi oyuncuyu da değersizleştiriyor bence

Şaka bir yana keske Ozan Kabak da alinsa.
Berkan
Ozan
Halil
Gedson
Morutan

Merhaba sayın üyeler.
İdman TV-nin sarı-kırmızı GS kravatlı yorumcusu olarak Bakü'den hepinizi selamlıyorum.
Beni düşündüren şey Feghouli, Diagne, Falcao ve Babel dörtlüsünün sonu. Yani bu mali yapıda gitmeleri gerek, ama mesala Feghouli başkan Elmasın onunla yaptığı birebir konuşmadan ne kadar etkilenecek ki? Zaten bu Feghouli bu senaryoların olacağını düşünmüş olmalı 2017 yazında sözleşmenin 5 yıllık olmasında diretirken. Şimdi niye gitsin ki?
Hoşgeldin reis

Bu arada Romanya ligini ne gomdunuz. Gecen sene elendigimiz takimlar
Rangers
Paok
Rosenborg ( Veya kuzeyden bir takim)

Merhaba sayın üyeler.
İdman TV-nin sarı-kırmızı GS kravatlı yorumcusu olarak Bakü'den hepinizi selamlıyorum.
Beni düşündüren şey Feghouli, Diagne, Falcao ve Babel dörtlüsünün sonu. Yani bu mali yapıda gitmeleri gerek, ama mesala Feghouli başkan Elmasın onunla yaptığı birebir konuşmadan ne kadar etkilenecek ki? Zaten bu Feghouli bu senaryoların olacağını düşünmüş olmalı 2017 yazında sözleşmenin 5 yıllık olmasında diretirken. Şimdi niye gitsin ki?

rtaş sizi saygı ve sevgi ile slmlıyor aramıza Hoşgeldiniz diyorum

Transferin son haftası 2 milyon euroya alırız onyekuruyu
Beşiktaş alırsa kimse şaşırmasın. Bu adamı neden bu kadar kolay harcadik anlamiyorum. Gecen sene kamp gormedigi halde gelir gelmez yararli oldu sonra dusus oldu tabiki ama bence 4 milyona daha iyisini mumkun degil bulamazdik.

Illie nasil 3.75 euro? Sanki 9 milyon dolara gitmisti. Filipescu da en az 4 - 4.5 milyon dolardi

Merhaba sayın üyeler.
Türkiye Türkçesini benden daha güzel yazıyorsun :tbr:

Sanki bizim ligimiz ultra efsane bi lig, şikeciler irfana verdiler 11, o da bilinen rakam, yarı fiyatıma gidip Romanyanın en iyi 10 nolarından birini aldık.

Teknik ekip transferi hakkında bir çalışma var mı acaba ? Transferden daha önemli benim için. Bize gelen oyuncuların fiziksel özellikleri sürekli düşüşte. Avrupada kimle oynarsak oynayalım fiziksel olarak ezildiğimizi iliklerime kadar hissediyorum. Oyuncular aşırı yetenekli olmayabilir ama fizik kalitesinin düşük olması beni çok geriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt