Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.477
- 38.850
- 3.798
Boey bu gece 11 diyorlar, Anholt içinde pazartesi diyorlar.Boey bu akşam deniyor da aanholt bence 1 hafta felan daha sürer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey bu gece 11 diyorlar, Anholt içinde pazartesi diyorlar.Boey bu akşam deniyor da aanholt bence 1 hafta felan daha sürer
bence artik romenlere maliyet geyiğini bitirin.kanitlarla cevap verildi.zarar etmemisiz hic
evet. gruplara kadar yok.Cicaldau Avrupa da oynamis olmasi bizi etkiliyor mu
Vay arkadas. Joshtoneyide eleriz herhalde. Arda tek basina yener hatta.evet. gruplara kadar yok.
morutan gelirse de o da gruplara kadar oynayamayck
Başkanı, hocanı komisyon alıyor iması bir görüş değil kanıtlamadığın sürece iftiradır. Böyle karakterde kişilere de tahammül gösterilmemelidir. Hocanın performansını yetersiz görürsün yada ekibini yetersiz görürsün ve ekibini değiştirmediği için gitmesinin doğru olabileceğini düşünürsün ki ben böyle düşünüyorum ama komisyonculukla falan suçlamak kanıtın yoksa ayıptır daha ağır ithamlarda yazarım ama gerek yok.Twittera giriyorum sürekli eleştri kötü haber kavga buraya giriyorum herkes birbirine giydiriyor. Tahammül seviyesi çok düştü hepimizde. Kimsenin görüşüne katlanamıyoruz. Telefonla olan bağımı 1 ay içerisinde sonlandıracağım gibi. Sadece arama yapmak ve not almak için kullanacağım.
Takibe devam ediyorfeghouli instagram profilinden Galatasaray ibaresini kaldırmış diyorlar
23 yasinda oyuncuyada 3 milyon versinler bir zahmetalsn bonservisini gelsin o zaman para harcatmasın bize işlerimiz var
selam monokospor musunuz23 yasinda oyuncuyada 3 milyon versinler bir zahmet
Evet evet monakosporumselam monokospor musunuz