Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twittera giriyorum sürekli eleştri kötü haber kavga buraya giriyorum herkes birbirine giydiriyor. Tahammül seviyesi çok düştü hepimizde. Kimsenin görüşüne katlanamıyoruz. Telefonla olan bağımı 1 ay içerisinde sonlandıracağım gibi. Sadece arama yapmak ve not almak için kullanacağım.
Başkanı, hocanı komisyon alıyor iması bir görüş değil kanıtlamadığın sürece iftiradır. Böyle karakterde kişilere de tahammül gösterilmemelidir. Hocanın performansını yetersiz görürsün yada ekibini yetersiz görürsün ve ekibini değiştirmediği için gitmesinin doğru olabileceğini düşünürsün ki ben böyle düşünüyorum ama komisyonculukla falan suçlamak kanıtın yoksa ayıptır daha ağır ithamlarda yazarım ama gerek yok.

Van aanholt videolarina baktim linc etmeyin bu adam orta acamiyor. Bizim Ghezzal tarzinda bileklerine hakim orta acabilen araya pas atabilen bir sag kanat almamiz sart yoksa forvetler cok buyuk sikinti ceker. Ayrica senelerdir neden orta acamayan beklere yoneliriz bunuda cozemedim.

sasha kaan marcao pva
(yedlin alparslan luyindama emreT)

taylan gedson
(berkanK emreK)
(aytaç ömerB)

morutan cicaldau kerem
(BAY Akbaba Onyekuru)
(Yunus Arda Babel)

mustafa
(adem)
(babel)
feghouli, falcao ve diagne'den kurtulup, şöyle bir rotasyona erişebilsek muazzam olacak ya. mis gibi gencecik bir kadro. 30+ olarak ilk onbirde sadece pva, rotasyonda ise arda, babel ve adem var.

Inter ve Fiorentina, Zeki Çelik transferi için devrede. (Tuttomercatoweb)

Falcao ve Diagne’yi gönderip Mohamed, Halil Dervişoğlu ve Eren Aydın santrafor rotasyonunu oluşturmak belki seneye nasip olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt