Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarımızı biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum.
Elimizdekileri değersizleştirmek için maalesef her şeyi yapıyoruz.
Şu tweetin altı Gedson mesajları ile dolu.
Düşünün bir kulübe transfer olmuşsunuz ve kulüp resmi hesabından sizin haberinizi paylaşıyor ama taraftar ne mutlu oluyor, ne de hoşgeldin falan diyor. Varsa yoksa Gedson nerede mesajları. Böyle bir durumda bu oyuncudan neden verim alamadık diye düşünüyoruz. Futboşcu da insan. Bi hoşgeldin de, bi başarılar dile.
Her şeyin yeri ve zamanı var.
Gedsonu gene sor yönetime bu paylaşımın altında değil.

Sosyal medya bok çukuru. Twitter bundan 5 yıl önce kaliteli ve seviyeliydi şimdi ise tiktoktan farkı yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morutan dar alan da çok iş yapar yapmasına da ortasaha da topu kim kazanacak asıl önemli konu o.

Çoğu kişi kanatlar marutan kerem olsun diyor. Ama bu ikili defansif olarak sıkıntı yaratmaz mı. Üstelik orta saha ikilisi için düşünülen isimlerde gedson ve berkan.Defansın ortasıda alpaslan ve marcao hiçbirşekide güven vermiyor.

Gerçekten planlamayı doğru yapmalıyız. Aksi taktirde çok ciddi paralar harcıyacağız harcamalıyızda ama doğru oyucuları alamzsak ileride çok sıkıntı çekebiliriz.

Benim planlamam ve kadrom..İsimlere takılı kalmayalım yerli oyuncu mevki tercihleri ve oyuncu tarzları daha çok önemli olan.

------------muslera-------------
dorukhan--kaan--stoper--anholt
--------gedson-----berkan--------
--morutan--cicaldau--lookman--
-----------mohammed------------

Morutan yerine plata olabilir.Dediğim gibi isimlerde değişiklik olabilir.
Stoper ismi aklıma gelmedi.Oraya hızlı,sert ve hava toplarında etkili bir stoper.
Bu kadronun en büyük soru işareti oyun kuran iyi bir dafansif oyuncunun olmaması olur.Bence berkan ve gedson 8 numara. Bunların performansı belirleyeci olur.

Marcao,diagne gibi adamların satışı olsa böyle bir kadroyu çok rahat kurarız diye düşünüyorum.Ama tabiki marcaoya teklif gelirmi zor.

tabiki bir taraftan yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor.

Bana kızacaksınız ama Muahmmed gözlemlemelerim

Artıları herkesce malum eksik yönlerini yazacağım

- Oyun içinde hiç aktif değil
- Top rakip stoperlerdeyken hiç baskı yapmıyor
- Boş koşu atmıyor
Bu yönlerini geliştirmesi lazım
Geldiğinde bu özelliklerini ovuyorduk.. belki bilerek öyle oynatilmiyordur.. rakip stoperlere Elmander gibi basıyordu. Ama sonradan oyunu değişti/değiştirildi. Çok fazla boş koşu yapıyordu kimse top atmiyor diye kiziyorduk. Oyun içinde sürekli pas oyunundaydi.. ne olduysa falcao partneri oldu, yedek bırakıldı biseyler oldu çocuk böyle oynamaya başladı

Onyekuru topla ilişkisi sıfır bir oyuncu. Ek olarak Sol kanatta Kerem var Barış Alper Yılmaz'a 1.5 milyon euro verdik. Niye verdik bu parayı? Bize Sağ kanat lazım Onyekuru ile işimiz kalmadı.
Adam sağ ayaklı sağ kanatta da oynayabilir. Evet teknik yok ama hızıyla kaç maçı tek başına aldırdı. Ucuz ise bence hemen alınmalıdır. Birtek yabancı kuralı beni düşündürüyor.

20210725_134544.webp

Şuna adım gibi eminim ki uefayı aldığımız dönem bu zihniyet ve sosyal medya denen bok çukuru olsaydı değil o takım o Avrupa’yı sallamayı 4 yıl üst üste şampiyon olmayı 1 yıl bile bitmeden dağılırdı. O zamanda Diyarbakır’dan adam mı alınır Anadolu’dan çöp getirdiler diye ortalık yangın yerine dönerdi. Ülkede futbolu ne kadar sevilse de maalesef büyük çoğunluğu futbolun f sini anlamıyor izleyeni bırak bu işin içinde olan bile anlamıyor o derece vahim tablo var her şey ortada zaten

Bu oyuncuyu şuradayken bulup getirmeliydik, buradayken şu kadara biz almalıydık diye söylemler beni çok güldürüyor. Bakın aynı adamlar, mesela yeni aldığımız sağ bek 2 3 maç ardı ardına hatalar yapıp göze batsın çocuğu yerin dibine sokacak ilk kişiler olacaktır.
Mesela Alanya Berkan'ı bedavaya getirdi ve süre verdi. Düşünün ki Berkan sion dan bize beleş geldi ve 2 maç yaptığı hata ile maç kaybettirdi. O çocuğun futbol hayatı bitmişti şimdiye. Muslera 1 maçta yerin dibine sokulduğu yerde bu çocuklara neler yapılmaz?

herkesin yanıldığı konu şu bu tür işlerde 1 tane doğru yok

bazen sen başkasının 1e aldığını 5e alırsın bazen de sen 1e alırsın 5e satarsın

burada önemli olan planlı olmak, makro bütçe dengelerini aşmamak

Tezatlığa bak. Birine 6m verildi, hak etmiyor diye eleştiri yağıyor, izlemeden, daha maça çıkmadan herif.
Diğerine bu 1m, demek ki çöp bu. İyi olsa fransizlar salmazdi 1m'e diye laf ediliyor..

Nasıl bir bataklıktayız arkadaş biz

Çıldırmamak elde değil inanılmaz yemin ederim

Arkadaş nasıl bir kısır döngüye düştük böyle

Taş çatlasın 6-7 maç sonra bu çocuklar da ne yapmaları gerektiğini, ne taktik oynandığını anlamadıklarından mal mal dolanacaklar sahada

Sonra biz de ula bunlar da çöp çıktı diyeceğiz

Sonra bu oyuncularla hoca ne yapsın yeauvv diyeceğiz

Sonra ocakı bekleyin, temmuzu bekleyin, terim geleceğin takımını kuruyor, sonra kavga dövüş, ‘yalnız kaldım’ ‘söz verdim gidemem’
Sonra “herkes anlamıştır neden 3 yıl gerektiğini”

Sonunda Yeni transferler ve kapanış

Ardından yeni döngü açılışı

Sağ öne muhakkak yaratıcı bir adam almak lazım. Savunmaya katkısı falan önemli değil, ileride iş çözecek biri olmalı. Gedsonun gelmeyeceği belli oraya da berkan ve hernani gibi biri olsa iyi olur

dogru diyo.rosier hücuma cikamadi ilkyari,2.yari emre kilinc mal etti oyuna girip rosieri.onyekuru alinmali her halukarda

Taktiğin ne olduğunu anlamamıştır, hocaya sorunca da afaroz edilmiştir

Tüm gelen oyuncular 5-6 maç sonra mala bağlıyor, bu neden farklı olsun ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt