Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E7Iw37yXsAEuCdX

Feghoulinin instagramında gs yazıyor muydu ?

Onyekuru geçen sene sakatım diye deli gibi gol lan lazım olan maçları oynamayan arkadaş mı? FT bu yüzden istemediği çok bariz.
23 yasinda oyuncu yeni annesini kaybetmis futbol oynadinmi bilmem bir sakatliktan cikarsin doktor birsey yok der sen kendini rahat hissetmezsin psikolojiktir

Herkes her mac cikip kopek gibi kosturacak diye birsey yok benim annem olse yemisim sampiyonlugunuda macinida derim terim efendi dogru duzgun takim yonetseydide is son maca kalmasaydi onyekuruyada ihtiyac olmasaydi

Gol atmak icin onyekuru sartmiydi ? babel hayatinin macini oynadi geciniz bu isleri Terimin kafasinda baska bit yenigi vardir serdarada oyle dedi adam mac kacirmadan sezonu bitirdi terim oturup aynaya baksin 22 23 yasindaki cocuklari anlamak lazim bu oynamadi sileyim atayim yaparsa iki gun sonra adam kalmaz cikaldau ayni seyi yapsa silebilecek mi ? 6.5 bonservis verdigin adami herkesin aci esigide bir degildir

Futbolcu transfer etmeden once aci esigine baktirsin sonra alsin

23 yasinda oyuncu yeni annesini kaybetmis futbol oynadinmi bilmem bir sakatliktan cikarsin doktor birsey yok der sen kendini rahat hissetmezsin psikolojiktir

Herkes her mac cikip kopek gibi kosturacak diye birsey yok benim annem olse yemisim sampiyonlugunuda macinida derim terim efendi dogru duzgun takim yonetseydide is son maca kalmasaydi onyekuruyada ihtiyac olmasaydi

Gol atmak icin onyekuru sartmiydi ? babel hayatinin macini oynadi geciniz bu isleri Terimin kafasinda baska bit yenigi vardir serdarada oyle dedi adam mac kacirmadan sezonu bitirdi terim oturup aynaya baksin 22 23 yasindaki cocuklari anlamak lazim bu oynamadi sileyim atayim yaparsa iki gun sonra adam kalmaz cikaldau ayni seyi yapsa silebilecek mi ? 6.5 bonservis verdigin adami herkesin aci esigide bir degildir

Futbolcu transfer etmeden once aci esigine baktirsin sonra alsin
e tamam işte aldırmıyor o yüzden; mental olarak güçlü istiyor

kerem konusunda eleştirisi olanlardan biri de benim ama bu oynamasın diye değil

daha 11 oynamaya başlamadan hakeme el kol yapan, kendini atıp rakip kontra yaparken kalkmayan adam olması kötüye işaret

böyle giderse barış keser onu eğer yetenekli ise
Olgunlaşacak işte o da. Ne diyorum hata yapacaktır saha içerisinde de dışarısında da. Şu an daha rüya aleminde o çocuk. Düşün ki bir sene önce Erzincan da oynarken bir sene sonra Galatasaray gibi bir kulüpte 11 oynamaya başlayacaksın ve milli takıma seçilmişsin. Burada yapılması gereken ilk şey bir mentör bulup çocuğun geldiği noktayı hazmetmesini sağlamak.

Ve eleştirine gelince yine 1 maçlık oyunu eleştiriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt