- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa demirtaştan da dinledikten sonra cicaldaunun oyunun stilini tam anladım. Adam saf 8 ama hücum yönü biraz daha kuvvetli. Prime selçuk gibi sanırım. Şimdi yanına 1 tane daha hücum yönü iyi 8 alınsa sanki çok iyi olur gibi
Feghoulinin instagramında gs yazıyor muydu ?
Yahu Serdar'ı savunuyorsun ikidir. Mentaline bakarsın ona göre transfer yaparsın diyorsun sonra kalkmış ilgileneceksin diyorsun.Tamam iste serdarda mental olarak gucsuzdu sakatti maca cikmiyordu noldu ? Senin tabirinlr messi terimin elinde olsa gonderirdi
Messinin saglik ve menta sorunlari barcelona cozdu senelerce buyume hormonu verdiler senin klubunun psikologu yokmu mental kocu yokmu mental olarak zayif diye adammi silinir istiyorki kendi yillarindaki gibi kolu kopsads oynayacak adamlar yok onlar bitti
Bulent korkmaz yok artik hersey profesyenel sen hazirlayacaksin oyuncuyla ilgileneceksin bu kadar basit
Mümkün değil ikisi birden çıplak koşarımMorutan ve Gedson gelirse yönetim görevini yapmış oluyor, gerisi Fatih Terim’e kalmış
CL gitmiş, ligte yabancı sınırı.. gereksiz..Morutan ve Gedson gelirse yönetim görevini yapmış oluyor, gerisi Fatih Terim’e kalmış
Romanya liginde play-off'da Cicaldau ile Morutan karşılaşmasında Cicaldau 1 gol 1 asist, Morutan'da ofsayttan 1 gol atmış, sayılmamış. Özeti aşağıya bıraktım.
Romanya liginde play-off'da Cicaldau ile Morutan karşılaşmasında Cicaldau 1 gol 1 asist, Morutan'da ofsayttan 1 gol atmış, sayılmamış. Özeti aşağıya bıraktım.
Bizim suçumuz neMümkün değil ikisi birden çıplak koşarım
7 milyon nasıl oluyor yıllık maliyetiFegulinin yıllık maliyeti 7m euro deniyor. Gönder, maliyeti bas Morutana direk.