Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2452.JPG

@Keramettin TANRIVERDİ orta sahaya bi Sissoko? :D

Son düzenleme:
Mustafa demirtaştan da dinledikten sonra cicaldaunun oyunun stilini tam anladım. Adam saf 8 ama hücum yönü biraz daha kuvvetli. Prime selçuk gibi sanırım. Şimdi yanına 1 tane daha hücum yönü iyi 8 alınsa sanki çok iyi olur gibi

Full izlemişliğim yok ama videolardan ben de öyle anladım
8’in biraz daha ceza sahası çevresinde dolananı, ceza sahası önünde alırsa vuran, ara pası atan versiyonu gibi

Tamam iste serdarda mental olarak gucsuzdu sakatti maca cikmiyordu noldu ? Senin tabirinlr messi terimin elinde olsa gonderirdi

Messinin saglik ve menta sorunlari barcelona cozdu senelerce buyume hormonu verdiler senin klubunun psikologu yokmu mental kocu yokmu mental olarak zayif diye adammi silinir istiyorki kendi yillarindaki gibi kolu kopsads oynayacak adamlar yok onlar bitti

Bulent korkmaz yok artik hersey profesyenel sen hazirlayacaksin oyuncuyla ilgileneceksin bu kadar basit
Yahu Serdar'ı savunuyorsun ikidir. Mentaline bakarsın ona göre transfer yaparsın diyorsun sonra kalkmış ilgileneceksin diyorsun.

Atalay babacan oyun gorusu yuksek ve etrafindaki takim iyi olursa pas oyununda muthis katki verecek biri.takim oyuncusu bi kere.insallah adam olur

Fegulinin yıllık maliyeti 7m euro deniyor. Gönder, maliyeti bas Morutana direk.

Selamlar

Bence Halili, berkani ve gedsonu alip 11-12 gibi 442 oynamaliyiz

Cicaldau gedson taylan berkan
Mustafa halil

Romanya liginde play-off'da Cicaldau ile Morutan karşılaşmasında Cicaldau 1 gol 1 asist, Morutan'da ofsayttan 1 gol atmış, sayılmamış. Özeti aşağıya bıraktım.

Romanya liginde play-off'da Cicaldau ile Morutan karşılaşmasında Cicaldau 1 gol 1 asist, Morutan'da ofsayttan 1 gol atmış, sayılmamış. Özeti aşağıya bıraktım.

Ilhan Mansizin Senegale attığı golü atmis

Rodop tam burak elmas hateri olmuş :D

Kısa süre önce Terim'e "narsist" diyen bir yazar, sözlükten ihraç edildi.

Edit : entry silinmiş tamamen, ben yanlış anlamışım.

GSC'de FT eleştirisine izin verilmiyor diyenlere duyurmuş olayım, burada yazdıklarınızı yazmanıza başka hiç bir platformda izin verilmez.

Son düzenleme:
Morutan ve gedson birbirinden bagimsiz oyuncular.morutan kanat icin,gedson ortasaha icin düşünülüyor.para mevzusu bizi ilgilendirmez.gedson 2 milyon kiralik+opsiyonla cozulmeye calisilyo zaten.o gelirse bu gelmez demek icin ayni mevkinin oyuncuları olmalılar, ama degiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt