Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.628
- 104.523
- 5.238
Gabriel Noga - Oyuncu profili 25/26
Gabriel Noga, 23, Brezilya ➤ Botev Plovdiv, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 25 Oca 2002, Volta Redonda, Brezilya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona zahmet birde Galatasaray'dan da kendini kaldirsa...Fegh insta biosunda Galatasaray yazisini kaldirmis
Biz bu cicaldauyu şaka maka 4-5 senedir takip ediyormuşuz. Hiç beklemezdim vallaDun de 6.5 milyona sallıyordu bu herif.
23 yasinda oyuncu yeni annesini kaybetmis futbol oynadinmi bilmem bir sakatliktan cikarsin doktor birsey yok der sen kendini rahat hissetmezsin psikolojiktirOnyekuru geçen sene sakatım diye deli gibi gol lan lazım olan maçları oynamayan arkadaş mı? FT bu yüzden istemediği çok bariz.
Kimden olurWilshere reisi andırıyor bu çocuk
Fikrim değişti bundan olur
Biz bu cicaldauyu şaka maka 4-5 senedir takip ediyormuşuz. Hiç beklemezdim valla
NeoldukiFeghoulide hareketlilik var.
e tamam işte aldırmıyor o yüzden; mental olarak güçlü istiyor23 yasinda oyuncu yeni annesini kaybetmis futbol oynadinmi bilmem bir sakatliktan cikarsin doktor birsey yok der sen kendini rahat hissetmezsin psikolojiktir
Herkes her mac cikip kopek gibi kosturacak diye birsey yok benim annem olse yemisim sampiyonlugunuda macinida derim terim efendi dogru duzgun takim yonetseydide is son maca kalmasaydi onyekuruyada ihtiyac olmasaydi
Gol atmak icin onyekuru sartmiydi ? babel hayatinin macini oynadi geciniz bu isleri Terimin kafasinda baska bit yenigi vardir serdarada oyle dedi adam mac kacirmadan sezonu bitirdi terim oturup aynaya baksin 22 23 yasindaki cocuklari anlamak lazim bu oynamadi sileyim atayim yaparsa iki gun sonra adam kalmaz cikaldau ayni seyi yapsa silebilecek mi ? 6.5 bonservis verdigin adami herkesin aci esigide bir degildir
Futbolcu transfer etmeden once aci esigine baktirsin sonra alsin
o macta pek bir sey oynamamis ama hocanin canli izlemesi onemli.Yusuf dun maç linki atmıştı, 2017 gibi.Muhtemelen hoca orada falan gördu
ilice benziyor bu HERIF tip olarak
Olgunlaşacak işte o da. Ne diyorum hata yapacaktır saha içerisinde de dışarısında da. Şu an daha rüya aleminde o çocuk. Düşün ki bir sene önce Erzincan da oynarken bir sene sonra Galatasaray gibi bir kulüpte 11 oynamaya başlayacaksın ve milli takıma seçilmişsin. Burada yapılması gereken ilk şey bir mentör bulup çocuğun geldiği noktayı hazmetmesini sağlamak.kerem konusunda eleştirisi olanlardan biri de benim ama bu oynamasın diye değil
daha 11 oynamaya başlamadan hakeme el kol yapan, kendini atıp rakip kontra yaparken kalkmayan adam olması kötüye işaret
böyle giderse barış keser onu eğer yetenekli ise