Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BTW
@Okan Özkan 'ın "forvet" saptamasına katılıyorum. MM iyidir, hoştur, ama bize öyle bir forvet lazım ki, hem MM'in gelşişiminin önüne geçmeyecek, hem ucuz maliyetli olacak, yeri geldiğinde MM ile ikili de oynayabilecek, MM yokken de takım santrafor eksikliğini hissetmeyecek. 10 civarı da golü olacak.

Bir tamamlayıcı oyuncu. Aynı 2012 Necati gibi. Gs gibi takımın her daim 4 net santraforu olmalı. Hele bir de covid belasının olduğu dönemde. Bir oyuncu yeri geliyor yok yere 10 gün karantina'da 2-3 maç kaçırabiliyor.

Kim olabilir derseniz, mesela Adem Büyük olabilir. Çok ucuza mal olur muhtemelen. Yerel ligde de 7-8 gol atar sana sezonda. Kupada falan oynar, rahatlatır. MM ile çift de oynar.

MM, Babel, Adem. hatta yedek forvet Adem olursa + 1 yabancı forvet daha olabilir.

Beşiktaş alırsa kimse şaşırmasın. Bu adamı neden bu kadar kolay harcadik anlamiyorum. Gecen sene kamp gormedigi halde gelir gelmez yararli oldu sonra dusus oldu tabiki ama bence 4 milyona daha iyisini mumkun degil bulamazdik.
Hiçkimse de talip olmuyor ha, yada oluyor anında red ediyor

bu adamın eğer fiziksel bir problemi yoksa, hala daha almamamız inanılmaz gerçekten. ya bilmediğimiz bir sorunu var, ya da gs ile büyük bir oyun çeviriyor monaco'ya karşı. transferin son günü falan bedavaya kiralanmak için.
Gelip Floryaya Fatih agasinin elini etegini operse hemen alinir neymis hoca silmismis Ardayida silmisti ne oldu ? onyekuru adam gibi adamdir cocugun annesi olmus hata yapmissada cani sagolsun yasi 23

Beşiktaş alırsa kimse şaşırmasın. Bu adamı neden bu kadar kolay harcadik anlamiyorum. Gecen sene kamp gormedigi halde gelir gelmez yararli oldu sonra dusus oldu tabiki ama bence 4 milyona daha iyisini mumkun degil bulamazdik.

Bide bitek onda olmadıki bütün boku adama yüklüyorlar.takım 6 maç mı neydi galibiyet alamadı yanılmıyorsam.
Bence alacaz kısmetse monaco mecbur bize verecek diye bekliyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merhaba sayın üyeler.
İdman TV-nin sarı-kırmızı GS kravatlı yorumcusu olarak Bakü'den hepinizi selamlıyorum.
Beni düşündüren şey Feghouli, Diagne, Falcao ve Babel dörtlüsünün sonu. Yani bu mali yapıda gitmeleri gerek, ama mesala Feghouli başkan Elmasın onunla yaptığı birebir konuşmadan ne kadar etkilenecek ki? Zaten bu Feghouli bu senaryoların olacağını düşünmüş olmalı 2017 yazında sözleşmenin 5 yıllık olmasında diretirken. Şimdi niye gitsin ki?

Hoşgeldin öncelikle.Feghouli gitmez ama maaşının bir kısmını ödersek belki gidebilir.

rumen topçulara olan ilgimizi nasıl değerlendiriyorsun sevgili yunus emre
böyle yaklaşmanın anlamsz gereksiz pasif ırkçılıq olduğunu düşünüyorum ve negatif argumanların hepsi kafatasçı gerici ezber yorumlar olduğunu görüyorum. Mal turnusalı olduğunu da söyleyebilirim bu konunun

Diagne denen Şabana premier league de iyi kötü birseyler yaptiktan sonra 2 3 mio bile teklif gelmemesi icler acisi

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teklif geliyorda adama istediği yıllığı vermiyorlar sanırım. Kendisi de Katar takımlarına gitmek istemiyor ama gider bu senede bir şekilde eninde sonunda. Flcao'nun gidişini duysak çok iyi olacak vergilerle bonuslarla falan 100 milyon Tl2ye yakın bir paradan çıkmış olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt