Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSV'ye yenilip rezil olursak 2-3 isim daha gelebilir, hafta arası maçı beklemekte fayda var, olurda berabere galibiyet filan bir cacık yiyemez bunlar.
Valla tur zaten gitti, ha tek farklı yenmişiz ha berabere kalmışız. Böyle bişi olursa takım yeterli bile diyebilirler. Herşey beklerim ben bunlardan

Gene fark yesinlerde transfer gelsin.

O dönem de sahibi olduğuna emin misin bildiğim kadarıyla batıp yeniden kuruldular?

Bratu'yu getiren menajer başka Becali, zaten onu da iki katına satmışız.

Edit : ek olarak Rapid Bükreş'ten gelmiş gözüküyor Bratu?
Çok eski kaynakları bulamadım ama şunu buldum
evet rapid bükreşten gelmiş bu Gigi Becali Steaua 'nun başkanı. Stancu ve Zapata bunun topçularıymış.

morutan'ın savunmaya katkısı falan yokmuş galiba. yeni sağ bekimizin de savunması güçlü hücumuna kıyasla, hücumu vasat.. öyle bir ikili mi düşünülüyor acaba sağa

Gelecekteki 10 numaramız. Çabuk büyü be çocuk :)

IMG_20210725_183324.webp

Çok eski kaynakları bulamadım ama şunu buldum
evet rapid bükreşten gelmiş bu Gigi Becali Steaua 'nun başkanı. Stancu ve Zapata bunun topçularıymış.
Geçmişten Gigi Becali'den bahsettiğini sanmıyorum. Hagi; Popescu ve diğerlerinin menajeri Ioan Becali, ülkede bilinen adam da o. Ne kadar laf edilse de getirdiği adamlardan kar etmişiz.

Gigi siyasetçiymiş. Stancu'yu zaten Hagi getirdi teknik direktörken. Bratu ile falan ilgisi yok adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt