Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene irfan mesut oza mhy ve sosa pelkas Valencia

Ghezal Nkoudu Josef Atiba Lajic Mensah Larin mi desek herkes fenerin isimlerini isterdi kim basarili oldu bjk

Ghezal haric hepsi kabiz kisir adam ama larin nkoudu atiba hepsi dogru sistemde maksimum la oynadi fenerde hepsi yanlis sistemle cop oldu

Sistem ve hoca hersey demek terim aynaya bakip en iyi benim en guzel benim demeyi birakip savasmaya karar verirse en sansli biziz net

portekiz ligi agustos 6 sında başlıyormuş

şu hazırlık maçları biter yakında belli olur netice

Iyi oyuncunun memleketi olmaz maicon mariano ve fernando ucude brezilyali neden brezilyalilari doldurdunuz diyen oldumu morutan mukemmel topcu tam aradigimiz adam ayrica cikaldau icinde muhtesem olur uyum sorunu cekmez ben alinacagiba inanmiyorum olurki alinirsa 2 seneye 25 30 lu rakamlara gitme ihtimali hayli yuksek mental bir sorun yasayip gece alemine dalmaz ise
Maicon Mariano ve Fernando işte bu oyuncuları genç yaşta getirmek marifet Mariano 1 sene iyi performans verdi sonra söndü milletten çok genç takım. Politikasını desteklemek gerekir

Gsc cicaldau gibi adamları bokluyorsa kesin iyi çıkacaktır. Andoneye mükemmel dediniz adamın bağları koptu. Keza Luyindama ve Akbabada aynı. Herkesin alındığında ağzından sular akan adamlar sonrasında hayal kırıklığı oldu. Bu cicaldau da iliç gibi gelecek görevini fazlasıyla yapacak ve gsc yi utandıracak. Mohammed gelirkende herkes mısırdan topçu alınırmı diye bokluyordu sonraki hale hepimiz bakalım. Mostafa cicaldau sayesinde bu sene 20+ golü rahat görür
Gedson'u da ekleyebiliriz bu örneklere....

Kaçıncı maç bu yaw
Biz 1.5 ayda 2 hazirlik maci yaptik herifler haftada 2 mac yapiyor
Hadi bunlar avrupalı. Fb bile yarın başlayacak şekilde lige kadar peşpeşe 4 hazırlık maçı almış. Bizimkiler resmen takımı kamuoyundan saklıyor. Uefa turu ağustos 8'inde olacak sanırım. Oraya kadar 2-3 adam akıllı hazırlık maçı almamız lazım.

ferro gecen sene neden hic oynamadi acaba biliyor muyuz
İçerde olmadığımdan net bilmiyorum ama Valencia kiraladı devre arası, orada da oynamadı.

Ferro, Florentino ve Gedson'un maaşları düşük bu yüzden ayrılmak istiyorlar bir bunu biliyorum. Florentino uzattı sanırım sadece.

İşin ilginç yanı 3 yıldır pas üzeri çalışıyoruz ayak teniside cabası ,normalde psvnin baskısını çok kolay kırabilmeliydik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ankaragücü rizenin baskısını bile kıramıyordu bu takım, kronik bir zaaf. pas yeteneği kısıtlı bir defans hattı ve kaleciyle 2 yıldır aynı şeyde ısrar etmek çok saçma. çoktandır oyunumuzun şeklini değiştirmemiz lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt