Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stancu bence kötü dönemde denk geldi arkasında biraz iyi yapı olsa ondan da zarar etmezdik adamın bitiriciliği filan gayet iyiydi bizde arkasındaki adamlar çok kötüydü o sezon zaten yerlerdeydik

Bu arada geçen sezon forumun yarısı Gedson'u beğenmezken şu anki ağız birliği şaşırtıcı geldi. Adamın değeri sonradan anlaşıldı umarım Onyekuru'da da aynı şey yaşanmaz fellik fellik aramayız.
Gedson'un kalitesi belliydi de bizim taraftarın gelene önce burun kıvırma alışkanlığından geç anlamış efekti oldu.

Buradakilere gıcık oldum, hadi doldurun rumenleri sevineceğim

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gsc cicaldau gibi adamları bokluyorsa kesin iyi çıkacaktır. Andoneye mükemmel dediniz adamın bağları koptu. Keza Luyindama ve Akbabada aynı. Herkesin alındığında ağzından sular akan adamlar sonrasında hayal kırıklığı oldu. Bu cicaldau da iliç gibi gelecek görevini fazlasıyla yapacak ve gsc yi utandıracak. Mohammed gelirkende herkes mısırdan topçu alınırmı diye bokluyordu sonraki hale hepimiz bakalım. Mostafa cicaldau sayesinde bu sene 20+ golü rahat görür

Iyi oyuncunun memleketi olmaz maicon mariano ve fernando ucude brezilyali neden brezilyalilari doldurdunuz diyen oldumu morutan mukemmel topcu tam aradigimiz adam ayrica cikaldau icinde muhtesem olur uyum sorunu cekmez ben alinacagiba inanmiyorum olurki alinirsa 2 seneye 25 30 lu rakamlara gitme ihtimali hayli yuksek mental bir sorun yasayip gece alemine dalmaz ise

Geçmişten Gigi Becali'den bahsettiğini sanmıyorum. Hagi; Popescu ve diğerlerinin menajeri Ioan Becali, ülkede bilinen adam da o. Ne kadar laf edilse de getirdiği adamlardan kar etmişiz.

Gigi siyasetçiymiş. Stancu'yu zaten Hagi getirdi teknik direktörken. Bratu ile falan ilgisi yok adamın.
Buldum, kuzeni ioan becali Bratu'nun menajeri. Bundan/takımından gelen topçular: Filipescu, İlie, Stancu, Zapata. Bu bir sebepten içeri girmiş futbol ile alakalı ama nedenini bulamadım.

Gedsonu çok istiyoruz ama tek isme takılıp kalmasınlar alternatifler için de çalışmaları gerekir.

Rumen futbolunun en güçlü ismi olarak bilinen Becali’nin, 1.5 milyon Euro’luk bir rüşvet olayına karıştığı ve ayrıca arabasını çalan kişileri, 1 hafta boyunca alıkoyarak korumalarına dövdürdüğü bildirildi. Bu suçlardan dolayı da Becali, ceza evinin yolunu tuttu!
Buldum, kuzeni ioan becali Bratu'nun menajeri. Bundan/takımından gelen topçular: Filipescu, İlie, Stancu, Zapata. Bu bir sebepten içeri girmiş futbol ile alakalı ama nedenini bulamadım.

Tamam yav ben de kuzenini diyorum zaten.

Dünden beri Ioan'dan Gigi diye bahsediliyor burada.

Üstüne adamların tek zararı Stancu olmuş, öncesindeki transferlerin hepsinden kar etmişiz.

Bir Becali daha var hatta, o neci hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt