Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para istediyse terbiyesiz menajer....Beşiktaş, Bruma ile anlaşmaya vardı ancak oyuncunun menajerinin talepleri nedeniyle transfer süreci askıya alındı. (Eindhovens Dagblad)
Isimlere ne bakiyorsunuz sistemi hirsi taktigi olan goturuyor bizde nzonzi seri lemina vardi neye yaradi onemli olan uyum ve sistemTaylan berkan cicaldau Orta sahası trabzonun ortas sahasından bile kötü adamlarda marek hamsik war bu orta sahayla hiçbir derbi maçını kazanamazlar
Gedson'un kalitesi belliydi de bizim taraftarın gelene önce burun kıvırma alışkanlığından geç anlamış efekti oldu.Bu arada geçen sezon forumun yarısı Gedson'u beğenmezken şu anki ağız birliği şaşırtıcı geldi. Adamın değeri sonradan anlaşıldı umarım Onyekuru'da da aynı şey yaşanmaz fellik fellik aramayız.
1.9'a almadı ki 3.5+ bonus+ sonraki satıştan paya aldı diye hatırlıyorum.bu fener pelkasi 1,9 milyon euroya nasil aldi yav , cok basarili bir transfer harbiden.
Buldum, kuzeni ioan becali Bratu'nun menajeri. Bundan/takımından gelen topçular: Filipescu, İlie, Stancu, Zapata. Bu bir sebepten içeri girmiş futbol ile alakalı ama nedenini bulamadım.Geçmişten Gigi Becali'den bahsettiğini sanmıyorum. Hagi; Popescu ve diğerlerinin menajeri Ioan Becali, ülkede bilinen adam da o. Ne kadar laf edilse de getirdiği adamlardan kar etmişiz.
Gigi siyasetçiymiş. Stancu'yu zaten Hagi getirdi teknik direktörken. Bratu ile falan ilgisi yok adamın.
1.6 sonraki satıştan %20 pay olarak girilmiş ama kesinlikle alakası yoktur.1.9'a almadı ki 3.5+ bonus+ sonraki satıştan paya aldı diye hatırlıyorum.
Şerefsizlere bak ya, biz istedik ya kıymete bindi anasını satayım.
Buldum, kuzeni ioan becali Bratu'nun menajeri. Bundan/takımından gelen topçular: Filipescu, İlie, Stancu, Zapata. Bu bir sebepten içeri girmiş futbol ile alakalı ama nedenini bulamadım.
bu fener pelkasi 1,9 milyon euroya nasil aldi yav , cok basarili bir transfer harbiden.
Tamam yav ben de kuzenini diyorum zaten.Buldum, kuzeni ioan becali Bratu'nun menajeri. Bundan/takımından gelen topçular: Filipescu, İlie, Stancu, Zapata. Bu bir sebepten içeri girmiş futbol ile alakalı ama nedenini bulamadım.