Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt: "Galatasaray'ın bu sistemle oynayacağını beklemiyorduk. 4-3-3 oynayacaklarını düşünüyorduk. Sağ bekte ise sorun yaşayacaklarını biliyorduk. Kanatları ve boş alanları daha çok kullandık."

2 takımı da bu herif yönetseydi hazırlasaydı keske max 2-1 falan yenilirdik he, kalede muslera olmayacak ama gerekirse alpaslan dursun kalede, golleri musleranın kendisi attı hazırladı zaten
Adamların td si mac sonu teknik taktik konuşur bizim td ise gazetecilerle nasıl atisirim derdinde. Farkı burdan anlayabiliriz :)

E61p1i6X0AEXPTT

Son yillarda gordugum en kotu ilk 11 olabilir
Gecenin özeti,bravo kardesim.

Omer, Arda, Kilinc, Sekidika, Babel, Alpaslan, Aytac. Transfer donemi bittikten sonra bu oyunculardan bir tanesi bile ilk 11’de olmayacak. Daha dogrusu olmamali. Zamaninda transfer yapmazsan olacagi bu.

Harbiden Taraftarlar Abdürrahim Albayrakla M.Cengiz'e sallıyordu.Kulübün parasını seyahatlarde hiç kullanmadılar.Bunlardan şüpheliyim kendi kendilerine maaşa bağlayabilirler.
Cengiz gibi başkanı zor buluruz. Terim sağolsun kendi başarısızlığını adama yıkıp bi de utanmadan ağza alınmayacak sözler söyleyip başkanı harcadı. Yazik.

Fatih, Omar, Yedlin, Ozornwofor, Öm*r, Sekidika, Feghouli, Falcao, Diagne.

Yunus dahil geri kalan gençler kiraya yolla.
Sağ Sol Bek sağ stoper 3/4 orta saha bir sol bir sağ kanat ve yedek forvet.

arda ligde oynanacak maçlarda 70’den sonra girsin 2-3 top yapsın max.

Kerem yerli kontenjanından dolayı oynar büyük ihtimal ama en az 2 tane kanat şart. Birisi Ghezzal tarzı olmalı diğeri kıvrak adam geçebilen birisi olmalı. Bugün de gördük Psv’nin kanatları. Rodrigues’den beri öyle bir kanat bulamadık. Onyekuru maalesef bu tarz birisi değil.

Gedson’la birlikte orta sahada dinamik koşan isimler lazım. Ne Taylan ne Aytaç 1 dakika falan 11’de düşünülmemesi lazım. Topu 10 defa tipleyip pas atan adam istemiyorum.

Harbiden Taraftarlar Abdürrahim Albayrakla M.Cengiz'e sallıyordu.Kulübün parasını seyahatlarde hiç kullanmadılar.Bunlardan şüpheliyim kendi kendilerine maaşa bağlayabilirler.

Aponun bir minibüsü BE yönetiminin hayatta elde ettikleri toplam gelirini rahat geçer

formamızın ağırlığı yine şampiyonluha ortak etti bizi lakin ganyancı daha iyi iş çıkardı terimden. acı ama gerçek biz futbol falan oynamıyoruz 2-3 maça bakıp yorumlamak yanlış. 2 sezondur rezalet ötesiyiz
Daha iyi is = 2 gol
Berbat oynadik evet ama sapla samanida karistirmamak lazim

o da sezon başında eksik takımla keser sapını avuçlamıştı paok'a karşı
bence çok da fark yok.
ben sergen iyi hoca demiyorum zaten. ganyancının altyapıdan kaleciyle terimden şampiyonluğu alması rezaletin göstergesi. biz altyapıdan kaleciyle oynasak terim her maç sonu bahaneyi ısıtıp ısıtıp dururdu.

Valla agustosta tatile cikacagim.ulke zaten bitmis,su maci falan takamam hic kafaya.kabir azabi gibi bir prandelli donemi atlatmisim,bunlar hic kalir yaninda.selcuk korner kullanip umut son dk kafayla gol attiginda kasimpasaya ,gole sevinmiyor,sövüyordum ikisine de 2014 agustosta.herkes ayniydi,takima düşmandık.trabzon geldi 3 atti kasim 2014te,iyi oldu diyodum.neler gorduk, sonrasi guzellik olan.cok takmayin.kadro yetersiz iste,hoca cok hatali tamam.ama yapacak bisey yok.duzelmesini ve yoluna girmesini bekleyeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt