Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
erken seçim şart gibi, istifa filan etmezler, bu arada seçimden önce burak elmasın gönderdiği bir milyon bağış çeki’de hayal oldu diye goy goyu dönüyor GK üyelerin arasında :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 hafta sonra lig başlıyor
2017-18'deki östersund maçları sonrası gibi değişim beklemekten başka çaremiz yok ama muhtemelen olmayacak.
Uyu rtaşGece gece aklıma bazı fikirler gelmeye başladı uyusam iyi olacak herhalde.
Ben Ali Koç Olsam Burak Elmas'a desem ki gel seni Ford Türkiye'ye Ceo yapayım.Galatasaray'da göreve devam et ama benim istediğim gibi yönet kulübü desem
Burak Elmas ne der?
işin kötüsü getirebileceğimize dair pek bir işaret de yokÖstersunds macinda takimin bir bölümü kurulmustu bile. Orta saha, Forvet ve Defansa net oyuncu gelmisti. Simdiye dek bir tane ilk 11 oyuncusu getiremedik. Sonrasi corap sökügü gibi geldi.
Bizim milyonluk eşeklere ancak Magath gibi bir manyak işler@Can BÜYÜK @Alper Altun
yok mu rengolar okuduğunuz okullarda beden eğitimi hocası filan
allah aşkına konuşun da şu takımın başına gelsinler ya
biz toplar veririz paralarını ucuz da olur
işin kötüsü getirebileceğimize dair pek bir işaret de yok
başkanın basın toplantısında söyledikleri bana pek ümit vermedi.
öte yandan 2 sene şampiyonluktan uzak kalmış olmanın getirdiği başarı baskısı da vardı. şimdi yine 2 senedir olamıyoruz ama durum daha kritik bence çünkü önümüzdeki senelerde bankalar birliği anlaşmasının geri ödemesi başlayacakO dönem hem dursun baskan kasayi acti, hemde rivadan gelecek para vardi ekstra olarak.
Şuan Hocamız ve Başkanımız mışıl mışıl uyorlar, kulübe kafa yoran insanlar artık geride kaldı.
Tüyü Diker Hocayla Başkan Leminayı getirirlerse.Bahsedildi mi, bahsedildiyse birileri yaşama sevincine tekrardan tutundu mu bilmiyorum. Başlığı takip edemedim...
Gündüz bir haber okumuştum; Lemina' yı bekliyor muşuz!..Her şey tamam, böyle bir beyinsiz 6 nomuz eksik kaldı zaten, onu da aldık mı tamamdır...
Çok zoruma gidiyor bayern real united gibi takımlardan 4-5 yersin anlarım ama bu takımlardan 5 gol yiyip 5 ide bireysel hata olunca aklıma geldikçe deliriyorum ama futbolculara kızmıyorum ben yetenek belli kariyer belli sözleşmeleri belli bu duruma sokan teknik heyet ve yönetim ve önceki yönetimler vs vs.cidden cok zoruma gidiyor bası şeyler saygılar…Şuan Hocamız ve Başkanımız mışıl mışıl uyorlar, kulübe kafa yoran insanlar artık geride kaldı.