Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef ülke futbolunun seviyesi oraya kadar düştü bu kazanılan puanlardan da belli oluyor çok yakın zamanda CL ye direkt takım da gönderemiyoruz artık, 4-5 yıl boyunca bu durumun eziyetini çekeceğiz gibi görünüyor, tabii doğru hamleler yaparsak 4-5 yıl ama hala yanlış hamleler yaparsak ülke futbolu olarak bu süre doğru hamleler yapana kadar uzar.
Bizim neyimize CL yav, bırak gitmeyelim. Şampiyon olan takımın dahi içinden geçip gönderiyorlar.

Bizim neyimize CL yav, bırak gitmeyelim. Şampiyon olan takımın dahi içinden geçip gönderiyorlar.

Takım fark etmeksizin bu durum devam edecek belki ülke olarak gelecek 5-6 yılın sonunda mücadele edebilecek mentalite ve sistemi ancak kurabiliriz gibi geliyor bana.

niye olmasın gedson babadan galatasaraylı mı

benfica'yı ikna ederlerse alırlar gedson'u
Sorun da orada zaten. Şu an Benfica’yı ikna edebilecekleri herhangi bir sıcak para yok onlarda da. Şu an mevcut olarak 4 büyüklerin de bonservisle transfer yapabileceği bir para yok. Bu yüzden de herkes ya boşta topçuları alıyor ya da kiralık olarak bir anlaşma yapıyor. Benfica’ya değil 7.5 milyon Euro 2.5 milyon Euro bile veremiyoruz biz de Bjk de

Sportif direktörlük için Sneijder’in vs gidip konuşup ikna edemeyeceği bir oyuncu ya da takım olacağını düşünmüyorum. Bu işlerde biraz marka da önemli. Futbolun içinden gelen bir kişi Tff’de başkan olmuyor diyoruz da yönetimde mevcut olarak kim var futboldan gelen ? Fatih hoca hariç tabii :D

Sorun da orada zaten. Şu an Benfica’yı ikna edebilecekleri herhangi bir sıcak para yok onlarda da. Şu an mevcut olarak 4 büyüklerin de bonservisle transfer yapabileceği bir para yok. Bu yüzden de herkes ya boşta topçuları alıyor ya da kiralık olarak bir anlaşma yapıyor. Benfica’ya değil 7.5 milyon Euro 2.5 milyon Euro bile veremiyoruz biz de Bjk de
bizim veremediğimiz aşikar da diğer takımları bilmem.

birileri hibe eder, sponspor olur bir şekilde çıkarırlar. o yüzden olmaz olmaz dememek lazım.

Kadro 5 para etmez hoca da çözüm bulacam diye saçmalıyor. 5 para etmez derken hakaret anlaşılmasın gerçekten 3-5 kuruş edecek sayılı adam var takımda gerisini salsan çok düşük maaşlara iş ararlar.. birde umursamaz bir yaşlı ordusu var diagne, Babel, falcao, feg..

Fatih hoca 2017-2018 sezon ortasinda geldi. 3.5 sezon oldu. Mac sonu cikip neden 3 yil daha lazim dedigimi anladilar diyor, o zaman ben de diyorum ki hocam maalesef olmadi. Futbol’da duygusalliga yer yok. CL’de ve EL’de son yillarda gruplardan cikan takimlara bakin, adamlar dusuk butceyle neler yapiyor, biz ise Falcao, Seri, Nzonzi, Lemina, Babel, Luyindama, Mariano, Fernando, Ndiaye, Diagne, Belhanda, Feghouli, Andone gibi adamlara milyonlari verip avrupa’da bir bok oynamadik.

Dun ilk 11’de maca cikan oyuncularin yarisindan fazlasi transfer donemi bittikten sonra ilk 11’de olmayacak ama yine de psv’den 5 tane yeme hakkin yok. Adamlarin en iyi iki oyuncusu oynamadi bile. Hoca ciktigi her avrupa macinda taktiksel olarak ezildi maalesef.

Fatih hoca 2017-2018 sezon ortasinda geldi. 3.5 sezon oldu. Mac sonu cikip neden 3 yil daha lazim dedigimi anladilar diyor, o zaman ben de diyorum ki hocam maalesef olmadi. Futbol’da duygusalliga yer yok. CL’de ve EL’de son yillarda gruplardan cikan takimlara bakin, adamlar dusuk butceyle neler yapiyor, biz ise Falcao, Seri, Nzonzi, Lemina, Babel, Luyindama, Mariano, Fernando, Ndiaye, Diagne, Belhanda, Feghouli, Andone gibi adamlara milyonlari verip avrupa’da bir bok oynamadik.

Dun ilk 11’de maca cikan oyuncularin yarisindan fazlasi transfer donemi bittikten sonra ilk 11’de olmayacak ama yine de psv’den 5 tane yeme hakkin yok. Adamlarin en iyi iki oyuncusu oynamadi bile. Hoca ciktigi her avrupa macinda taktiksel olarak ezildi maalesef.

çok umutlu olmayalım. şu an hiç de 5-6 oyuncu alabileceğiz gibi durmuyor.

Hocamız yine trolleri yavaştan salmaya başladı :red:

şu futbolu bilmeme savı da baydı artık. Altı üstü futbol yahu, kompakt ve pas alanı yaratan takımlar başarılı oluyor. Antrenman sistemleri de belirli zaten her yerde. Bir zahmet de eleştirebilelim sayın teknik direktörü. Dün ki dizilişi gören 1 kişi bile umutlandıysa o kişi futbolu bilmiyordur biz değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt