Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karagümrük ve başakşehirde toplam 90 topçu fln var

Beleş oyunculari kapamadik yine.

Beleş oyuncu istiyordum kardeşim. Başarının yolu beleş topçu almaktan geçer.

Transfer markte baktım da Beşiktaş yine beleş yerlileri toplamış... Bizim de acil beleşe yönelmemiz lazım. Neyi bekliyoruz... Kaldıysa tabi...
bejeke salih dışında hangi beleş yerliyi aldı?

Beleş oyunculari kapamadik yine.

Beleş oyuncu istiyordum kardeşim. Başarının yolu beleş topçu almaktan geçer.

Transfer markte baktım da Beşiktaş yine beleş yerlileri toplamış... Bizim de acil beleşe yönelmemiz lazım. Neyi bekliyoruz... Kaldıysa tabi...
Galiba bitmesini sonra oyuncu aradık ama bulamadık diye kendimize bahane bulup yeteneksiz heriflwre milyon eurolar saçmak varken.

Onyekuru çalım yeteneği olmasa da, hızıyla adam geçme, defans arkasına koşu yapma, arka direkte kendini unutturup kafa veya ayakla gol şansı yüksek ve çok kolay penaltı yaptırma özelliği ile bizim lig için çok önemli, hala da genç , kesinlikle bonservisi alınmalı

E6613M0VgAENsJt

Bernard da Arap kulübe gitmis

Bizim oynamamız gereken sistem 4-2-3-1 olmalı hızlı olmalıyız

Muslera
Transfer Kaan Marcao Transfer
Lemina Gedson
Ghezzal Stanciu Kerem
Mohammed

Avrupa için minimum böyle bi kadro şart

Bahse girerim 2022-23 yaz transfer döneminde Kasımpaşadan Umut Bozoku, Karagümrükten de Ahmet Musayı isteyip bi güzel kazık yeriz.

Aslan, Sağ Bek'e ABD'li oyuncu Shaq Moore'yi gündemine aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 131755

ABD'li oyuncu, İspanya 2. Ligi'nden Tenerife'de forma giyiyor. Eğer iddialar gerçek olursa Yedlin gidecek ve sağ bekte ABD değişimi olacak.
Yedlin in menajeri yakın zamanda hiçbir yere gitmiyoruz demişti . Sana uyarmi uymazmı analiz etmeden alır gelirsen sonra gondercem diye uğraşır durursun

Fatih Terim kendi getirdiği oyuncuları değersizleştirip silme konusunda son yıllarda çok rahat, Ocak’ta ve yaz transfer sezonunda takımı silbaştan yaratmak zorunda kalıyoruz, mesela en son Mohamed bu yolda gidiyor gibi

muslera
transfer transfer marcao transfer
transfer transfer transfer transfer
transfer transfer
td:transfer

gerçekler bunlar.
kerem
mustafa mohammed
luyindama
taylan
aytaç
bunlarda en fazla yedek olabilir.
3 4 senede yapılan onca transfer ve elde olan malzeme bu.
ya bu takım baştan yapılacak ya da kimseyi almayın 1 2 futbolcuyla duzelecek bir durum yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt