Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bunun adına eziklik denir. Çok üzülerek söylüyorum

Tüm Türk futbolu olarak bu durumdayız ne yazık ki. CL’de bjk dün bizim düştüğümüz duruma düşecek, bu sefer biz dalga geçeceğiz. Fener yine ligde bir salaklık yapacak onlara güleceğiz. Dün onlar bize güldü. Böyle bir döngü var. Tartışılan şeyler yabancı sınırı, hakem hataları, Hande Sümertaş vs. Çok daha büyük sorunlar var.

su ghezzali almayin ya. verin gedsona yada onyekuruya o parayi
Ghezzal konusunda katılıyorum sana. Koşmayan +1 oyuncu daha gereksiz bu takıma. 1 gezzal varsa 10 olan buruk olacak takımında. Ben adı sanı duyulmamış çok tempolu gerekirse daha az tekniği olan adamlara razıyım.

Bonservis: 4+6+4+2(+10) = 16 +10 milyon
Maaş: 1.5 + 1.75 + 2.5 + 1.5 = 7.25
Sağ ve sol bek'i saymadan 1 yıllık maliyet 20 milyonu geçiyo ki maaşları minimumdan tuttum

Artık kimden nereden borç alıyorlarsa karışmam. Koskoca Galatasarayın başına geçiyorsan getireceksin aga. Kaç sezondur doğru dürüst adam alınmadı hep kiralık ya da bonservissiz. Başkan bunları beceremeyecekse 1 dk durmasın gelmesi hata

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yıllar oldu oyuncu satışı yapamıyoruz hatta karşılıklı fesih bile yapamiyoruz esas 1 numaralı sıkıntımız bu

Maasla alakali

sen gidip 800.000 euro alan diagneyi 2.4m euro verirsen, yollayamazsin.

2.4 degil ama 1,5 bandinda oynasaydi, simdiye gitmisti.

Maasla alakali

sen gidip 800.000 euro alan diagneyi 2.4m euro verirsen, yollayamazsin.

2.4 degil ama 1,5 bandinda oynasaydi, simdiye gitmisti.
ben bunların doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum , adama 800 versen hatta 600 bile versen uçarak kabul eder zaten , bu kağıda dökülen paralar kulüpleri soyma politikasıdır , menejerler yöneticiler başkanlar ye kürküm ye

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Premier ligde öyle yada böyle gol atıp asist yapan, takımına göre fena bi performans göstermemiş olan diagneyi bile 3e 4e satamıyoruz yav.

Bence çok iyi transferler yapacağız. çünkü taraftar çok tepkili böyle hezimet kendileri de beklemiyordu.Burak Elmas Başkan olarak fazla kalamayacağını farketti,FT de artık tartışılır olduğunu biliyor.
Neyle yapcaklar renkdaş, para desen en zenginleri FT, vizyon beceri desen topunu toplasan Abdül başkanın çeyreği etmez.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "David Luiz ve Umut Meraş ile görüştük ama ikisiyle de anlaşamadık. Bekten vazgeçtik, yurt dışından bir stoper bakıyoruz." (Radyo Gol)

Benim anlamadığım omar niye gönderilmedi Emre arda Ömer gibi çöpler neden halen takımda Şener bunlardsn iyiydi Şener niye gönderildi madem

Neyle yapcaklar renkdaş, para desen en zenginleri FT, vizyon beceri desen topunu toplasan Abdül başkanın çeyreği etmez.
Yapamazlarsa hepsi gider.kesinlikle iyi bir kadro kuracaklar ya da gidecekler.psv maçı öncesi en az 2 transfer açıklar.Cunku biliyor maç sonu elenecegiz protesto edilecek hatta istifaya bile davet edilebilir.verdigi vaatleri taraftar unutmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt