Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar Rangersten gol yememiş diye korkuyoruz, vay vay vay vayyyyy düştüğümüz durumlara bakın. Berbat ötesi durumdayız. Bu kulüpler satılmadan olmayacak bu iş, yada futbolu yok edecez ülkemizde. Mümkünatı yok başka türlü olmayacak. Benim zerre umudum yok

1626984741996.png

🔥🔥🔥🔥GEDSON GS'DE 🔥🔥🔥🔥

Antalyaspor’dan orta sahaya Hakan Özmert’e burun kıvıracak adam daha tanımıyorum rotasyon için ideal

HY: “Stanciu ile rakamda anlasilmisti, 3 gün sonra Başkanlari satmayacağını söyledi.”

Kimi alirsa al sahada herkes eli belinde dolasiyor psv takiminda top beke geldimi orta uclu yanasip top alip kanatlara aciyor ordan atak baslatiyorlar veya cok bossa gobekten geliyorlar birisi ciksin soylesin biz atagi kimle baslatiyoruz ? amacimiz ne hucum formatimiz ne ? oyun lideri kim kanattaki oyuncular nereye kosu yapiyor kontraya cikarken sistem ne hic biri belli degil kimi alirsan al terim kangrenini tedavi etmezsen kisir futbol ikina sikina tr liginde belki basari otesi yok

Yaptığım scout araştırmama göre Kayserispor’dan forvet İlhan Parlak neden keşfedilmedi acaba leblebi gibi gol atar hem sakatlık riskide yok

Gala sevgisinin bahsettigi stoper wout faes manyagi olsa keske,onune vidal ve gedsonu koy offf

Transfer falan boş iş ben vazgeçtim bence siz de fazla kafanıza takmayın. Sorun transferlerde veya oyuncu grubunda değil. Sorunun çok büyük kısmı hoca ve yanındaki teknik(?) ekibinde.

HY: “Berkan Kutlu Galatasaray’a gelmek istedigini Alanyaspor yönetimine iletti. Galatasaray sanki Berkan ile anlasacak gibi.”

Gedsonda sonuclanabilir ama bonservisle olursa şaşırmayacağım
dunku cl husranindan sonra, ben bu transfer doneminde salt lig yarisina kanalize olacagimizdan gedson harici transfer yapilmasini istemiyorum sahsen.

gedson'u da ilk bastan beri bonservisli alinmasi taraftariydim. tempo,efor,teknik vs bir yana, fundementali yuksek bir oyuncu olarak goruyorum.
benim adima en onemli kistasi bu idi alinmasina yonelik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt