Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanat yabancı, sol kanat yerli olacak herhalde bu 8 yabancı zırvasından dolayı. Kerem-BAY-E.Kılınç, bunlar idare eder mi solu?

Ghezzal bi bizim antremanları yesin bakalım o dediklerini yapabiliyor mu.
O tamamen ayrı bir konu, alınır ve iş yapamazsa b.ku yer bu takım, başka daha kaliteli oyuncu da olamayacağı belli zaten...O vakit ''Ayak tenisi'' muhabbetiyle birlikte AAK muhteremi yad ederiz bol keseden!..

Sağ kanat yabancı, sol kanat yerli olacak herhalde bu 8 yabancı zırvasından dolayı. Kerem-BAY-E.Kılınç, bunlar idare eder mi solu?
Kılınç bence düzgün bir sistemde sol iç topçusu olur kanat için yeteri kadar hızlı görmüyorum. Kerem ile ligde idare ederiz. BAY’ı hiç izlemedim bilmiyorum. Şahsi düşüncem yabancı sınırını kaldırılmasından sonra eylül’e doğru bir transfer gelir o bölgeye

Kılınç bence düzgün bir sistemde sol iç topçusu olur kanat için yeteri kadar hızlı görmüyorum. Kerem ile ligde idare ederiz. BAY’ı hiç izlemedim bilmiyorum. Şahsi düşüncem yabancı sınırını kaldırılmasından sonra eylül’e doğru bir transfer gelir o bölgeye

bana pek kaldıracaklar gibi gelmiyor ya.. tamamen fenerin işine gelecek bi sınır bu. devam eder bence

Psv maçından önce bir hazırlık maçı yapsak keşke. Özellikle AL gideceksek Perşembe - Pazar maçlar çok olacak. Tempo kazanmaya başlamamız lazım artık.

Saçmalama. Feg'e gidip yıllık 4 gömdü adam koşa koşa geldi ve şimdi kimse vermiyor bu adam yıllık 4. Belhanda'ya filan hiç girmiyorum bile.
Maicon denilen kazmanın bonservisi 8m. şimdi takımsız.
Bizim sorunumuz Sergen hoca gibi veya Lucescu gibi sınırlı sayıdaki yetenek ve oyuncuyla başarı yakalayabilecek bir teknik ekip kuramamak. Fatih hoca bunu artık yapamıyor. İşte böyle çok büyük maliyetlerle adam aldırıp onlarla ancak oluyor şamp. Bi kaç kere denedi düşük maliyetlerle takım kurayım şamp olayım diye rezil rüsva oldu, petre bratu Sarr falan transferleri örnek yani.
Malesef üzülerek yazıyorum Fatih hocamızın emekliliği gelmiş artık. Geçen seneyi örnek göstermeyin sakın normal şartlarda 10 puan falan fatkla 3. idik Fener falan şampiyondu beceriksiz olmasalardı.

bu video kullanılamıyor diyor foruma atılan yt videolarında. sizde de bu sorun var mı? nedir çözümü

Bizim sorunumuz Sergen hoca gibi veya Lucescu gibi sınırlı sayıdaki yetenek ve oyuncuyla başarı yakalayabilecek bir teknik ekip kuramamak. Fatih hoca bunu artık yapamıyor. İşte böyle çok büyük maliyetlerle adam aldırıp onlarla ancak oluyor şamp. Bi kaç kere denedi düşük maliyetlerle takım kurayım şamp olayım diye rezil rüsva oldu, petre bratu Sarr falan transferleri örnek yani.
Malesef üzülerek yazıyorum Fatih hocamızın emekliliği gelmiş artık. Geçen seneyi örnek göstermeyin sakın normal şartlarda 10 puan falan fatkla 3. idik Fener falan şampiyondu beceriksiz olmasalardı.
Hocayı konuşalım eksiklerini, yanlışlarını bu konuda bir şey söyleyemem ama bana Dursun denilen üçkağıtçıyı savunma. Elmas kötü başladı ama süreyi hakediyor.

Dursun'un elindeki ekonomik imkanları burada ki herhangi birimize versinler emin olun biz de en az o transferleri yapardık. Saçmalamayalım lütfen.
Kesinlijle, bunu ben de derim her zaman.

Yıllık 4 Milyona Feghouliyi Belhandayı falan sokaktaki herhangi bir vasıfsız herif bile getirir. Kiev yöneticileri 3 gün 3 gece parti yaparak kutlamışlardır Belhanda transferini. Ha bizimkilerden de birilerinin cepleri dolmuştur kesin, normal bir transfer değil bu.

1 senesi kalmış adama 10 Milyon verdiler. Tarihimizin en şaibeli transferi budur.

Mecbur edecek. Sol kanat bu futbolcularla diyelim 6/10 seviyesinde; yabancı futbolcularla bile 3 ü tutturamadığımız mevkiiler var maalesef...Arda ve Babel de var sol kanat için ama birinin yüzünü görmek dahi istemiyorum, diğeri de artık bir yerlere yol alsa iyi olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt