Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı konuşalım eksiklerini, yanlışlarını bu konuda bir şey söyleyemem ama bana Dursun denilen üçkağıtçıyı savunma. Elmas kötü başladı ama süreyi hakediyor.
Savunmuyorum da Elmastan umutsuzum onu demek istedim.Psv den 5 yemiş bir takım var ve sıfır reaksiyon var ve bu felaket bağıra bağıra geldi.

Bizim takım gibi temposuzluk konusunda zirvede olan bir takım için Berkan çok kritik bir hamle, Berkan resmen 2 oyunculuk koşan ve temposu lig seviyesinin çok üstünde olan bir isim. Alanya'daki maçı hatırlayın resmen 2. yarıda futbol olarak ezildik ve enerjileri 1 dakika bile bitmedi işte bunun en temel sebeplerinden birisi Berkan'dı. Berkan'ın direkt 11 oynayacağından eminim ben bizim takıma ilaç olur. Gedson ve Berkan bizim takımın ihtiyacı olan enerji sorununu direkt çözer.

24 mayısta bu gazeteci de vermiş hernani'yle ilgili bilgiyi. doğru olabilir

Bizim takım gibi temposuzluk konusunda zirvede olan bir takım için Berkan çok kritik bir hamle, Berkan resmen 2 oyunculuk koşan ve temposu lig seviyesinin çok üstünde olan bir isim. Alanya'daki maçı hatırlayın resmen 2. yarıda futbol olarak ezildik ve enerjileri 1 dakika bile bitmedi işte bunun en temel sebeplerinden birisi Berkan'dı. Berkan'ın direkt 11 oynayacağından eminim ben bizim takıma ilaç olur. Gedson ve Berkan bizim takımın ihtiyacı olan enerji sorununu direkt çözer.
Tudor döneminde Tolga Ciğerci bile sol iç oynayarak deli gibi pres yapıyordu. Berkan’ın pres gücü çok işimize yarar

1626992235883.webp

hernani'nin fm19 profili

Bundan daha önce direkt Parma başkanı ya da yöneticisi açıklamıştı zaten. Maliyeti fazla olduğu için 1 hafta oyalanıp başka isimlere yönelirler çünkü o dönem 8 istiyorlardı.

hernaniyi kiralıyabiliriz en fazla o da austos sonu gibi

Parma'da 1.2 milyon kazaniyormus

Adı bizimle ilk çıktığından beri aklımın bir köşesinde duruyor; kadro yazarken birkaç kez dile getirmiştim Florentino' dan da Lemina' dan da çok daha iyi bir tercih olacağı kanaatindeyim. Sporcu karakteri de yüksek ise daha iyisini bulamayız. Eğer alınır ve umduğum kadar iyi performans gösterirse, birkaç futbolcunun daha seviyesini yükseltebilir...

Ömer Bayram,arda, Alparslan ve tasdemirle sözleşme yapacağıma bu parayla gencecik onyekuruyu alırdım.Elmas ve FT hiç gelecek planlamasından bahsetmesin.
Arda'yı bunlardan ayrı tutarak söylüyorum:
Senin Ömer ve Taşdemir haricinde takımında sol bek yok
Alpaslan haricinde senin takımında yerli stoper yok ve bunlar bonservis vermiyorsun. Onyekuru 4m bonservis en az 1,6m maaş. Şu üçünün maliyeti Onye'nin sadece maaşı. Ben de isterim solbeke uçan kaçan biri gelsin, değil Onye daha iyisi gelsin ama elindeki bütçeye uygun dağıtman lazım kadroyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt