Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıyetten sıkıntının büyüğü futbolcudan transferden falan değil galiba. Psv maçı hakkaten çok korkuttu be üzdü beni. Taç atılcak 1 tane futbolcu boşa çıkıp top almadı yahu 2-1 mağlulübüz he. Topu alan Musleraya bakıyor. Marcaoya bakıyor. İddaa ediyorum teknik kapasitesi Musleradan kötü oyuncular var takımda.
Bu teknik,taktik antrenman ile ilgili. FT'nin bütün takımlarında o kaleciye dönme olayı vardı. UEFA aldığımız zaman da böyleydi bugün de böyle.

Ofansif yaratıcılık sıfır şuan, acilen güçlendirmemiz gerek. Rakiplerimiz defansta hiç sıkıntı çekmiyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Yaratıcı toplculara ve çalım atabilen oyunculara ihtiyacımız var ama takımı çiftliğe döndüren adamdan birsey bekleyemiyorum

Bizim ilk yapacağımız iş orta sahada iyi bir ikili kurmak.melo Selçuk gibi.fernando belhanda bile büyük fark yaratti. fernando sayesinde.fernando gitti şampiyonluklar bitti.taylan Aytaç falan bu iş olmaz.her mevkiden feragat edelim ama bu ikili için tüm imkanlari seferber edelim.

Bir adet adam geçen kanat bir adet Ghezzal ya da o tarz bir kanat bir adet de Sneijder gibi şut çekebilecek orta sahamız olursa sorun yaşamayız. Dün kaleye şut çektik mi hatırlamıyorum.

Bir Stanciu tarzında OOS ve Ghezzal/Onyekuru ile tamamen farklı maç izleriz.

Bek mek bunlara daha sonra transfer bakmamız gerek. Kıçımız açıkta bizimkiler başımıza şapka bakıyor Alioski malioski

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu teknik,taktik antrenman ile ilgili. FT'nin bütün takımlarında o kaleciye dönme olayı vardı. UEFA aldığımız zaman da böyleydi bugün de böyle.
İşte aradan 21 sene geçti futbol öyle oynanmıyor artık. Sıradan bir takım gelir sana 5 atar gider. Bizde müsterih olmaya devam ederiz.

Transferlerin lig için düşünüldüğü ve ligde zirveye oynamanın neredeyse garanti olduğu varsayımını, kim neresinden uydurdu da bunca insan peşinden gidiyor, hiç mi hiç anlayamadım?!..Avrupa mecrasını filan s.iktir edin; sezonun en başından tümüyle kaybedilmesi ihtimali gittikçe kuvvetleniyor maalesef...

ulan ne üçkağıtçılar var hakkaten ya. başkanın basın toplantısı yapacağını duyunca gecesinde 5 oyuncuyu almıştık twitterdaki dolandırıcılara göre.. alev ata ata yeni kadroyu tamamlamıştık. şimdi nasıl sus pus hepsi.

Bizim ilk yapacağımız iş orta sahada iyi bir ikili kurmak.melo Selçuk gibi.fernando belhanda bile büyük fark yaratti. fernando sayesinde.fernando gitti şampiyonluklar bitti.taylan Aytaç falan bu iş olmaz.her mevkiden feragat edelim ama bu ikili için tüm imkanlari seferber edelim.
Çıkan haberlere göre sol beke 4-5 milyon gömcekmişiz diyolardı

İstatistikler her şeyi göz önüne koyuyor ölüsü dirisi için Galatasaray hemen hemen her sene (bknz. Hemen hemen diyorum, sadece her sene demiyorum) şampiyonluğa oynuyor . Yapılan transferlerin asıl amacı ligde başarılı olmak bu net…

Bugün bjk çok tatlı para alacak Uefa dan CL için; onlar bile henüz bonservisli oyuncu açıklamadı.

Çıkan haberlere göre sol beke 4-5 milyon gömcekmişiz diyolardı
Su ana kadar yaptıkları işlere bakınca her şeye inanırim.FT düzenli olarak ya tutarsa mantığında bir sürü çöp transferi yapıyor.net lider özelliği olan agresif Melo gibi,Fernando gibi adam almayı akıl etse zaten başarılı olacağız.

3 Kaleci
3 Sağ Bek
3 Sol Bek
4 Stoper
5 Orta Saha
3 Sağ Kanat
3 Sol Kanat
2 Forvet

Bu takımın bu sayıda transferlere ihtiyacı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt