Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.455
- 2.693
- 1.643
Fatih hocamı çok sevenlerdensin onu anladık tek tek saymıyorum hemen hemen hepsi diyorum sana göre yoksa yoktur senin düşüncen ne diyeyimİşte kim onlar hatırlayamadım da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocamı çok sevenlerdensin onu anladık tek tek saymıyorum hemen hemen hepsi diyorum sana göre yoksa yoktur senin düşüncen ne diyeyimİşte kim onlar hatırlayamadım da
Türkiye gerçekten guzel de içi kötü. Transfer dönemi artık bitsin. Bu eziyet gibi birseyTürkiye daha güzel değerini bilin, Avrupalılar sürünüyor desem ağzımın ortasına uçan tekme atma isteğin oluşur demi kank.
Emin ol 5 yiyecek bir kadro. Hadi muslera hatalı gol yemedi de olur 3-1. Tempo sorunu da kaliteli futbolcuyla çözülür. O sahadakilere istediğin kadar kondisyon yükle ne yapacağını bilmediği için tempo mempo veremez oyuna. İşin kondisyonla alakası yok kaliteyle varPSV 118 biz 102 km koşmuşuz son iki yıldır bizim takımı izlerken bende bizim futbolculara acıma duygusu oluyor sanki birşey yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar gibi, ilk başta fizik ve tempo sorununu çözmemiz şart ondan sonra transfere bakılır bizim şu anki kadromuz PSV den 5 yiyecek sahada nal toplayacak bir kadro değil
Emin ol 5 yiyecek bir kadro. Hadi muslera hatalı gol yemedi de olur 3-1. Tempo sorunu da kaliteli futbolcuyla çözülür. O sahadakilere istediğin kadar kondisyon yükle ne yapacağını bilmediği için tempo mempo veremez oyuna. İşin kondisyonla alakası yok kaliteyle var
Yok bir şey atıyorsun da ortaya sonra bi isim bile vermeiyorsun ama ezbere konuşmaya devam ediyorsunFatih hocamı çok sevenlerdensin onu anladık tek tek saymıyorum hemen hemen hepsi diyorum sana göre yoksa yoktur senin düşüncen ne diyeyim
Açılan makası gözler önüne seren bir istatistik. Hocamızın elinde yok ki Messi,De Bruyne,Ronalda,Haland gibi yıldızlar takımı koştursunPSV 118 biz 102 km koşmuşuz son iki yıldır bizim takımı izlerken bende bizim futbolculara acıma duygusu oluyor sanki birşey yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar gibi, ilk başta fizik ve tempo sorununu çözmemiz şart ondan sonra transfere bakılır bizim şu anki kadromuz PSV den 5 yiyecek sahada nal toplayacak bir kadro değil
Aynı simülasyon gibi olmaya başladı.Türkiye gerçekten guzel de içi kötü. Transfer dönemi artık bitsin. Bu eziyet gibi birsey
Hala böyle bir oyuncunun isminin çıkamamsı bile her anlamda ne kadar rezil bir durumda olduğumun göstergesidir.Bu forumda bile bundan bahseden yok.Katılıyorum + mesele kapalı savunmalarda iş yapacak adam. Bize çalım atacak pas oyununa yatkın birisi lazım. Dün Psvnin kanatları gördük 2’ye 1 yaparak 10 tane atak yaptılar sağlı sollu. Onyekuru ile bunu 3 senede kaç defa yaptık hatırlamıyorum.
Devam edin böyle devam daha da kaldırın adamın egosunu. Ondan sonrada demeyin ama 40 maçta nasıl 2 galibiyet aldık diye. Önce bi ne durumda olduğumuzun farkına varın. Yok isim vermiyor muşum yok bilmem ne. Ne isim vereceğim hemen hemen hepsi diyorum bu da benim düşüncem. Sende bana saygı duy ve fazla uzatmayalım karşılıklı atışmayıYok bir şey atıyorsun da ortaya sonra bi isim bile vermeiyorsun ama ezbere konuşmaya devam ediyorsun
Calim atatn adam onemlide Ömer Bayrami çalımlamak dünyanın en rahat olayiHala böyle bir oyuncunun isminin çıkamamsı bile her anlamda ne kadar rezil bir durumda olduğumun göstergesidir.Bu forumda bile bundan bahseden yok.
gezzali alsanda 10 tane orta saha alsanda böyle bir adam almadıktan sonra hiçbir anlamı yok.
Yahu senelerdir görüyoruz.Hani avrupayı ikinci plana atıyoruz yaa.. bizim ligde çoğu takım bize karşı çok fazla kapanıyor. Bu takımları açmak için resmen acı çekiyoruz.Ve hala bu tarz hızlı dar alanda fark yaratacak bir oyuncu ismi çıkmıyor.
önümüzde daha yeni psv örneği var. Adamların kanat oyuncusu içimizden geçti.
Hayır.Sağ kanat yabancı, sol kanat yerli olacak herhalde bu 8 yabancı zırvasından dolayı. Kerem-BAY-E.Kılınç, bunlar idare eder mi solu?
Sal beni Sıddık.@Keramettin TANRIVERDİ gibi bir yöneticimiz yok ki akılcı transfer yapabilelim.
Bunun en dogrusu hangisi 16 km az kostuysak bizimkiler eşşek oğlu eşsektir. 16 olmasada 10 vardır be adminim.Her gün koşu mesafesiyle ilgili farklı bir rakam yazıyor birisi, nasıl bir bilgi kirliliği var akıl almaz gerçekten. Daha kötüsü veriyi sorgulayan yok, yalan beyanda bulunmak bu kadar kolay mı yahu sizin için, hiç mi utanmanız yok?
PSV 118 biz 102 km koşmuşuz son iki yıldır bizim takımı izlerken bende bizim futbolculara acıma duygusu oluyor sanki birşey yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar gibi, ilk başta fizik ve tempo sorununu çözmemiz şart ondan sonra transfere bakılır bizim şu anki kadromuz PSV den 5 yiyecek sahada nal toplayacak bir kadro değil