Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSV 118 biz 102 km koşmuşuz son iki yıldır bizim takımı izlerken bende bizim futbolculara acıma duygusu oluyor sanki birşey yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar gibi, ilk başta fizik ve tempo sorununu çözmemiz şart ondan sonra transfere bakılır bizim şu anki kadromuz PSV den 5 yiyecek sahada nal toplayacak bir kadro değil
Emin ol 5 yiyecek bir kadro. Hadi muslera hatalı gol yemedi de olur 3-1. Tempo sorunu da kaliteli futbolcuyla çözülür. O sahadakilere istediğin kadar kondisyon yükle ne yapacağını bilmediği için tempo mempo veremez oyuna. İşin kondisyonla alakası yok kaliteyle var

Emin ol 5 yiyecek bir kadro. Hadi muslera hatalı gol yemedi de olur 3-1. Tempo sorunu da kaliteli futbolcuyla çözülür. O sahadakilere istediğin kadar kondisyon yükle ne yapacağını bilmediği için tempo mempo veremez oyuna. İşin kondisyonla alakası yok kaliteyle var

bemih baslan

PSV 118 biz 102 km koşmuşuz son iki yıldır bizim takımı izlerken bende bizim futbolculara acıma duygusu oluyor sanki birşey yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar gibi, ilk başta fizik ve tempo sorununu çözmemiz şart ondan sonra transfere bakılır bizim şu anki kadromuz PSV den 5 yiyecek sahada nal toplayacak bir kadro değil
Açılan makası gözler önüne seren bir istatistik. Hocamızın elinde yok ki Messi,De Bruyne,Ronalda,Haland gibi yıldızlar takımı koştursun

Her gün koşu mesafesiyle ilgili farklı bir rakam yazıyor birisi, nasıl bir bilgi kirliliği var akıl almaz gerçekten. Daha kötüsü veriyi sorgulayan yok, yalan beyanda bulunmak bu kadar kolay mı yahu sizin için, hiç mi utanmanız yok?

Katılıyorum + mesele kapalı savunmalarda iş yapacak adam. Bize çalım atacak pas oyununa yatkın birisi lazım. Dün Psvnin kanatları gördük 2’ye 1 yaparak 10 tane atak yaptılar sağlı sollu. Onyekuru ile bunu 3 senede kaç defa yaptık hatırlamıyorum.
Hala böyle bir oyuncunun isminin çıkamamsı bile her anlamda ne kadar rezil bir durumda olduğumun göstergesidir.Bu forumda bile bundan bahseden yok.

gezzali alsanda 10 tane orta saha alsanda böyle bir adam almadıktan sonra hiçbir anlamı yok.

Yahu senelerdir görüyoruz.Hani avrupayı ikinci plana atıyoruz yaa.. bizim ligde çoğu takım bize karşı çok fazla kapanıyor. Bu takımları açmak için resmen acı çekiyoruz.Ve hala bu tarz hızlı dar alanda fark yaratacak bir oyuncu ismi çıkmıyor.

önümüzde daha yeni psv örneği var. Adamların kanat oyuncusu içimizden geçti.

Yok bir şey atıyorsun da ortaya sonra bi isim bile vermeiyorsun ama ezbere konuşmaya devam ediyorsun
Devam edin böyle devam daha da kaldırın adamın egosunu. Ondan sonrada demeyin ama 40 maçta nasıl 2 galibiyet aldık diye. Önce bi ne durumda olduğumuzun farkına varın. Yok isim vermiyor muşum yok bilmem ne. Ne isim vereceğim hemen hemen hepsi diyorum bu da benim düşüncem. Sende bana saygı duy ve fazla uzatmayalım karşılıklı atışmayı

Öncelikle, altyapı sorununu halletmeliyiz.
Bunun için;
iyi bir bütçe ayrılmalı ve bu doğrultuda bir çalışma yapılmalı.. mesela Fatih Terim Arda Ömer vs gibi evlat kontenjanından tıp oynamayıp takımda duran topçular ile takıma katkı sunamayan teknik ekipte yer alan Galatasaraylı geçinenlerin maaşlarının yarısını kesip altyapıya aktarılması yeterli… bu şekilde ek bir külfette ortaya çıkmaz..
tüm ülkeyi, orta Asya ve Ortadoğu’yu tarayacak ve yetenekli çocukları (belli bir yaş altı özellikle kıstas alınarak) bulacak bir gözlem ekibi kurulmalı. Ancak bu gözlemciler işinin ehli olacak ve profesyonelce davranacak bir ekip olmalı..
Yetiştirici bir teknik kadro (yerli olmayan, mümkünse Alman ekolü olsun) kurulmalı ve gerekli çalışma ortamı oluşturmalı.
Bir oyun anlayışı içinde bir sistem yerleştirilmeli
Ayrıca getirilen çocukların eğitimi için bir ilköğretim ve lise açılmalı Florya’da
Sonra belirli bir zaman dilimi içinde somut hedefler ortaya konulmalı…
Ve taraftar olarak da tam destek verilmeli… o zaman burada transfeeerrrrr diye çıldıran bir grup olmaz diye temenni ederim…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala böyle bir oyuncunun isminin çıkamamsı bile her anlamda ne kadar rezil bir durumda olduğumun göstergesidir.Bu forumda bile bundan bahseden yok.

gezzali alsanda 10 tane orta saha alsanda böyle bir adam almadıktan sonra hiçbir anlamı yok.

Yahu senelerdir görüyoruz.Hani avrupayı ikinci plana atıyoruz yaa.. bizim ligde çoğu takım bize karşı çok fazla kapanıyor. Bu takımları açmak için resmen acı çekiyoruz.Ve hala bu tarz hızlı dar alanda fark yaratacak bir oyuncu ismi çıkmıyor.

önümüzde daha yeni psv örneği var. Adamların kanat oyuncusu içimizden geçti.
Calim atatn adam onemlide Ömer Bayrami çalımlamak dünyanın en rahat olayi

Transfer nöbetine gelişme var mı diye girerdik gelen, giden, son dakika gelişmesi vb. gelinen durum o kadar vahim ki transferi bıraktık sayfalarca hocaya eleştiri, başkana eleştiri bu bile gösteriyor yanlış giden birşeyler olduğunu ...

Her gün koşu mesafesiyle ilgili farklı bir rakam yazıyor birisi, nasıl bir bilgi kirliliği var akıl almaz gerçekten. Daha kötüsü veriyi sorgulayan yok, yalan beyanda bulunmak bu kadar kolay mı yahu sizin için, hiç mi utanmanız yok?
Bunun en dogrusu hangisi 16 km az kostuysak bizimkiler eşşek oğlu eşsektir. 16 olmasada 10 vardır be adminim.

sadece beyin fırtınası için söylüyorum

acaba bazen yanlış neden sonuç ilişkisi mi kuruyoruz

yani bu temposuzluk gerçekten çalışmamaktan ve fizik yetersizliğinden mi yoksa taktiksel anlayış mı bunun sebebi

şöyle ki ben terimin 2011 takımı hariç uzun yıllardır bizde ama aynı zamanda hemen her türk takımında benzer bir durum olduğunu görüyorum

acaba bizim ligimizin ve hocalarımızın oyun felsefesi mi oyuncuları saha içinde az koşturuyor

yani yer değiştirme beklentisi, santraforun hareketliliği, beklerin içe veya çizgiye katetmeleri son derece az bizde

ikincisi neredeyse 2011den sonra hiç bir türk takımı görmedim önde basan sürekli 1. ve 2. bölgede karşılıyoruz bu da koşu mesafesini topsuzken azaltan bir durum olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt