Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 4.340
- 4.207
- 698
TM verileri doğruysa cicaldau’nun menajeri becali değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senden önce de 78, 104, 106 diyen de oldu hepsinin üstüne polemik oluştu. Ben ölçmüyorum, bu tip verileri de anca güvenilir kaynaktan paylaşırım.Sevgili admin net olarak beni hedef almışsınız ben verileri medyada gördüm ölçmedim siz olctuyseniz paylaşın doğrusunu bilelim yoksa yalan yanlış bilgi paylaşma derdim olsa saçma sapan transfer haberleri paylaşırım ki transfer dönemindeyiz daha çok ilgi çeker son 2 yılda ziraat Türkiye kupası dahil hangi maçta rakibimize fizik olarak üstünlük sağladık onlardan daha çok koştuk daha çok mücadele ettik bunu sağlayacak olan hocadır sürekli transfer transfer olmaz kalite eksiğine eyvallah tabii ki transfer gerektirir ama sahada kosmamayi fiziken dayak yemeyi kimse bana transfer eksiği şu bu ile açıklayamaz
2025 de bitiyor
Basın mı var bu ülkedeYa basinda bir sorun var ya yonetimde
4 gun once Berkan PSV maci kadrosunda olacak dediler?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kirala daha iyi o zaman, oyle sey mi olur?Ya satamazsan? Adamlar parasindan da olacak
![]()
Guncel degil o![]()
Alexandru Cicâldău - Oyuncu profili 25/26
Alexandru Cicâldău, 28, Romanya ➤ CS Universitatea Craiova, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 8 Tem 1997, Medgidia, Romanyawww.transfermarkt.com.tr
30 haziran 2022 yaziyor yanlış mı görüyorum
2025e kadar sözleşmesiSözleşmesi bitecek sezon sonu, mümkün değil böyle birsey sözleşme uzatıp falan da kiralamazlar
PSV'den açıklama:
"Galatasaray maçında ilk yarıda yaşanan olaylar hakkında araştırma yapıyoruz. Galatasaraylı taraftarlara bilet satılması yasaktı. Bu biletleri satan kombine sahiplerini araştırıyoruz." https://t.co/banM05rri4
NevzatBasın mı var bu ülkede
Gazetecilik bölümü okumadığım için maalesef pişmanım. 2018’den itibaren Twitter haberciliği bölümü başladı gibi bir şey oldu herkes oturduğu yerden haber yapıyor. Sorsak telefonla sağı solu arıyoruz koşuyoruz ediyoruz falan derlerNevzat
Anc
Haluk
Falan filan iste basin demeye bin sahit
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5 tane attınız iste daha neyin artistliğini yapıyorsunuzbırak lan peşimizi it
Galatasaray, Rennes forması giyen Sacha Boey’i kadrosuna katmak üzere
Güncel kadro 120 kişi oldukadroya katmak uzere , anlasmaya yakin , imza asamasina geldi gibi haberlerden gina geldi