Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili admin net olarak beni hedef almışsınız ben verileri medyada gördüm ölçmedim siz olctuyseniz paylaşın doğrusunu bilelim yoksa yalan yanlış bilgi paylaşma derdim olsa saçma sapan transfer haberleri paylaşırım ki transfer dönemindeyiz daha çok ilgi çeker son 2 yılda ziraat Türkiye kupası dahil hangi maçta rakibimize fizik olarak üstünlük sağladık onlardan daha çok koştuk daha çok mücadele ettik bunu sağlayacak olan hocadır sürekli transfer transfer olmaz kalite eksiğine eyvallah tabii ki transfer gerektirir ama sahada kosmamayi fiziken dayak yemeyi kimse bana transfer eksiği şu bu ile açıklayamaz
Senden önce de 78, 104, 106 diyen de oldu hepsinin üstüne polemik oluştu. Ben ölçmüyorum, bu tip verileri de anca güvenilir kaynaktan paylaşırım.

4 farklı mesafe varsa en az 3ü yalan/yanlış demektir, burada yalan/yanlış bilgi paylaşımına da izin vermemek gayet doğal.

Kirala daha iyi o zaman, oyle sey mi olur? :asd: Ya satamazsan? Adamlar parasindan da olacak ;D

kazanan biz olacagiz :D

1627040392933.webp

Maçtaki olaylar hakkında araştırma başlatmışlar, biletlerini satan kombine sahiplerini araştırıyorlarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt