Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Sa Gedson geldi mi?
Bekliyoruz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa Gedson geldi mi?
Gelmezse çok gerilirimBekliyoruz!
Falcao saglam olsa bence her mac banko oynar biz kadro kotu diye muhammede pek takilmadik ama bu sezonda etkili olamazsa bonservisi zorunlu degilse onyekuruya donebilir kosu konusunda ve press konusunda bencede cok eksikligi var umarim gelistirirBana kızacaksınız ama Muahmmed gözlemlemelerim
Artıları herkesce malum eksik yönlerini yazacağım
- Oyun içinde hiç aktif değil
- Top rakip stoperlerdeyken hiç baskı yapmıyor
- Boş koşu atmıyor
Bu yönlerini geliştirmesi lazım
Arkadaş adam zaten 2019'dan biri takip ediyoruz siz şakamısınız ya. Sanki Hagi önerdi de adam alındı.

Neptunyen etkilerden mutevellit yalan haberler cikti.3 gune olumlu gelismeler olabilecegi gibi en gec 8 agustos civari gelir,anlasma aciklanirSa Gedson geldi mi?
Gelmezse çok gerilirim
Onur'a çok selam söyle dürümleri hazırlasın bi de bana araç yollasın dediSa Gedson geldi mi?
Yok izlemedim maçını.Kerim sen izledinmi bu çikayı
Napar bizde
Gedsonla berkanı tamamlayacak adammı
Hız konusunda yetersiz değil mi Morutan?Morutan bize gelmek için deliriyor aylardır ama OLMAZ.
8 bile çok. Atananamış Di Maria olsa bile.
Çok uzamasın artık. Her ortasaha haberinde acaba Gedson olmuyor mu diyorum. GerginimNeptunyen etkilerden mutevellit yalan haberler cikti.3 gune olumlu gelismeler olabilecegi gibi en gec 8 agustos civari gelir,anlasma aciklanir
Para her kapiyi acar arkadaşlar.8-10 teklif ettiysek aliriz morutani