Benzer düşinüyoruz. Burada tek eleştirilecek nokta aslında sözleşme uzatmadan önce şansımızı denememiş olmak ama işte yönetim yoktu o dönem başımızda.
Psikolojik sınırım 4-5 benim de ama Stanciu'dan dönüş zordu, bunu az parlatsak 10-15 rahat getirir yeterki doğru vakitte satalım.
tek istegim
su son iki sezonluk cikis devam etsin , aldigimizin uzerine rahat satariz diye dusunuyorum. tarz olarak zaten transfere acik bir profil karakteristik oyun anlayisi var benim gozlemledigim.
ben olumluyum genel anlamda...ismi cikan romen menseli oyuncular arasinda istedigim isimdi. digeri de popescu gerci o biraz utopik bir istek mevcut durumda.
genel anlamda
romen menseli oyuncular ozelinde gozlemledigim 'dezavantaj / zayiflik<>
yillardan beri nerdeyse her jenerasyonda olan mental ,disiplin,istikrarsizlik gibi gibi noktalar denkleminde >
kariyer , basamak ve istikrar 'esik donemecinde mani olabiliyor , bunlari asip esigi gecenler zaten alip yuruyup gidiyor kanimca.
cicaldau son iki sezonluk istikrar cizgisi pozitif ivme.
mental olarak saha da disiplinli,konsantrasyonda durus sergilemesi icin >
bizde cicaldau'ya saha icinde acaba sorumluluk verilecek mi teknik ekip tarafindan, merak ediyorum.
neyse, basliginda bu gibi noktalara da deginmistim. transfer basligina tekrardan yazip tekrara dusmek istemiyorum .
umarim ligler baslamadan hazirlik maclari yapariz da uyum konusunda problem yasamayiz.
kendisi zaten hazir geliyor bireysel anlamda. bizim oyunumuza adapte olmasi adina hazirlik maclari yararli olur diye dusunuyorum.