Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hani taraftarın tam. İstediği adamdı özel futbolcu kendini hemen belli ediyor onu gönderip revivo yu felan aldık bence şimdi olsa aynı şeyi yapmazlar
Galatasarayımızda izlediğim en iyi çalım atan oyuncuydu, Keita da iyiydi ama o adam bir başkaydı. Hoca, herifi bir süre adeta inadına solbek oynattı filan derken, sonuç malum...

Ozonwafor
Yedlin
Babel
Luyindama
Falcao
Feghouli
Diagne

Bunları gönderirsek yabancı sıkıntısı çekmeyiz. Bu arada ben hep Luyindama konusunda ısrarcıydım ama toparlayamacak herhalde. Yazık oldu adama. O atletik adam gitti kaplumbağa gibi biri geldi.

Cicaldau konusunda çok kötü kazık yedik.
Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalmış 6.5 verdik biz.
25 milyon serbest kalma maddesi de skandal.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cicaldau sözleşmesi 2025'e kadarmış transfermarkttaki yanlışmış.

IMG_20210725_000528.webp

Muslera
Sacho Alparslan Marcao Pva
Berkan
Gedson Cicaldou
Morutan Momo Kerem

3 Türkle daha fazla para kaçırmadan kurulabilecek en uygun kadro bu aslında Alpaslan a güvenip yola çıkmamız gerekecek gibi duruyor
Düşünce bu sekil gibi muhtemelen Alpaslan ya da bir başkası olabilir stoper Türk düşünülüyor herhalde gençlerbirliginden biri de gündeme gelmişti morutan olursa bence kadro hakkını verir

Morutana verecek 8 m varsa neden hala gedsonu halletmiyoruz? Benim anladığım benfica salmıyor. Çok yavaş davrandık çok

3 yerliyi kadroya yazamıyoruz ..biz ne yaptık; emre akbaba ömer arda emre taşdemir ile sözleşme uzattık:) emre kılınç var taylan var ve bir tanesi bile yapılan 11 lere yazılmıyor.. (haklı olarak) ee güzel kardeşim bu adamları neden besliyoruz o zaman? Aytaç alpaslan var daha da berkan ve gençler birliğinden arda konuşuluyor artı kerem de var.. bu kadar adamdan 3 tane adam yazamıyoruz tahtaya.. 10 tane yerli var biz hala halil akbunar gelse oynar diyoruz sonra diyorlarki borç neden bitmiyor beden burnumuz bktn çıkmıyor.. bence yine iyiyiz çok ciddiyim..

Morutan'da fark 3 milyona kadar düştüyse çok olası olur bu transfer. Bu arada yönetim okey olur bu maliyetlere çünkü Ghezzal için 2.7 maaş 4 bonservis 3+1 yıllık sözleşme=15 milyon maliyet. Morutan 8-9 bonservis yıllık 700-800 bin euro maaş= 11-12 milyon maliyet yani Ghezzal'ın maliyetine okey veren ve hocanın ret etmesi yüzünde çekilenler buna okey olurlar serbest kalmada 30 milyon olur.

Galatasarayımızda izlediğim en iyi çalım atan oyuncuydu, Keita da iyiydi ama o adam bir başkaydı. Hoca, herifi bir süre adeta inadına solbek oynattı filan derken, sonuç malum...
Yetenek olarak lincoln sonra Felipe derim lincoln de ciddiyet olsaydı dünyanın belki en iyi futbolcusu olabilirdi dünya Umrunda değildi ama Felipe de 25 yaşındaymış bize geldiğinde çok ince özel bir futbolcuydu ilk 2 favorim onlar

Düşünce bu sekil gibi muhtemelen Alpaslan ya da bir başkası olabilir stoper Türk düşünülüyor herhalde gençlerbirliginden biri de gündeme gelmişti morutan olursa bence kadro hakkını verir
Aynen öyle renktaş bana da bu kadro mantıklı gelmeye başladı oldukça Alparslan yerine kiralık Ozan yapsak kusursuza yakın olurdu aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt