Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ben Morutan'ın gelmesine pek ihtimal vermiyorum hala. Ama Avrupa'da peşin para istiyorlar. Taksitle almak zaten adamları biraz daha pahalı yapıyor mesela parayı nakit koysak Cicaldau'yu 5'e hallederdik diye düşünüyorum çünkü cash para her zaman daha değerlidir.

Valla yalan olmasın ben hiç altyapı maçlarıni seyretmiyorum. Zamaninda Cafercan Aksu yeni Maradona diyorlardı İrfancan başaran murat Aksu felan vardı Mehmet güvenler o zamanlar dan doğru düzgün birşey cıkmayınca takibi bıraktım a takımda oynayınca izliyorum
O zaman bu kadar imkan yoktu zaten renktaş şimdi 50 tane YouTube kanalı maç veriyor . U14 maçı falan bile izliyor millet yani . Ama evet o jenerasyondan sadece Arda ve nispeten Uğur Uçar çıkması üzücüydü baya

Sagstopere bazoer iyi gibi

Takimda laubali topculari fln dovuyormus antremanda

Bunu duydugumdan beri kanim isindi bu cocuga

Bos zamanlarinda ayak tenisi kortlarini yakar parcalar takimda ki su asiri iyi arkadaslik ortamini bozar mis gibi

Sağ kanada oyun kurucu kanat mı hem de 10 numaralı formasıyla Hagi 😍
Sap kanata Hagi hiç olmaz ya onun patlayıcılığı da düşük Morutan gibi yatırıp kaldıran bir adamda değil. Hagi kanatta istediklerimiz veremez ki onun içinde 10+isterler benzer paralar yani bu durumda ben Morutan'ı daha mantıklı buluyorum.

Bural elmas ne dedi?'Baris alper bundan sonra alacagimiz oyuncular hakkinda fikir versin 'dedi.Genc bi kadro+bikac tecrübeli oyuncu düşünüyoruz dedi

Morutan bu arada Ghezzal tarzı bir kanat olur herhalde. Hani teknik, pasları iyi falan videoya göre kanatta Ghezzal tarzına benzettim Ghezzal'ı istediğimiz düşünülürse bu oyuncuyu da isteyebiliriz. Ghezzal'a 4 bonservis+4 yıllık 2.7 maaş vereceğime Morutan'a 8 bonservis+ 700-800 maaş vermek bana daha mantıklı gelir bu arada.

ghezzalla alakası tok di maria ve ben arfa gibi tarzı

Sagstopere bazoer iyi gibi

Takimda laubali topculari fln dovuyormus antremanda

Bunu duydugumdan beri kanim isindi bu cocuga

Bos zamanlarinda ayak tenisi kortlarini yakar parcalar takimda ki su asiri iyi arkadaslik ortamini bozar mis gibi
Bu herif ilk çıktığında ön libero değil miydi yav hatta beklenti çok çok büyüktü Ajaxta bile oynamıyormuş artık transfer olmuş

Agalar, Benfica Cicaldau ve olası Morutan transferinde olduğu gibi ödemeyi 40 parça halinde yapmamızı kabul etmediği için Gedson işi şu an için olmuyordur. Bizlerin düşündüğünü, başımızdaki adamlar da düşünüyordur muhakkak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt