Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli
Babel
Kerem
BAY
Arda
Yunus
Emre K
Oğulcan
Sekidika

Tam 9 tane kanat orjinli oyuncumuz var mevcut kadroyu hafifletmedikçe kanat transferi beklemiyorum açıkçası.

Bu tam anlamıyla transfer rezilliğidir.Bunlardan bir tanesini bile gözün kapalı ilk 11 koyamıyorsun.
Bu kadroyu kuran adamların yapacağı transferlere şüpheyle bakmakda son derece normal.

Octavian yedekten mi giriyor daha çok?

Tanase ve Morutan varken nerede oynuyor bu çocuk? Solda veya önde Coman oynuyor galiba gerçi bir ara ona da 30 m euro istiyorlardı şimdi geriye düştü.
gecen sezon ligde yanilmiyorsam 31 mac oynadi.. 1 kezde super kupa ..... genelde ters ayakli olarak en on sol da oynuyor bir de kimi macta tek forvet,kimi macta on 3lunun ortasinda... <:>
romanya u21 de izledigim son iki macta ; versus macaristan 4231 de ondeki 1 linin yerine oyuna girmisti.
versus almanya macinda ise 433 de on 3lunun ortasindaki yerde oynadi.....

morutan da macar macinda oynadi fakat ilk 11 de. 4231 in 3lusunun sag taraf bolgesinde.
alman macinda sonradan oyuna girmisti 433 un orta 3lusunun ortadaki bolgesine diger bir deyisle 6no bolgesine giris yapti.

steau da ise gecen sezon ;
popescu 433 de sol acik/sol on ve forvet olarak sans buldu.
misal mayis da son izledigim lig macinda ; 433 dizilisinde popescu ondeki 3lunun sol tarafinda, kaptan tanase ortasinda, saginda ise morutan... 3ude cok iyi bir mac cikarmisti 2-2 .... popescu 1 asist,,, morutan 1 asist > (tanase 1 gol)

bu 3lu arasinda popescu caylak kaliyor haliyle...ilk pro maci 17 yasind ayapti hatirladigim. 17,18lik caginda,- romenlerin uzun yillardir bekledigi isim budur demistim ilk izledigimde... ustune titremeleri lazim, futbol ortami saglikli olmadigindan ,endiselilerde,..kayip ,yok olacak veya yanlis ellerde farkli bir seye evrilecek gibi gibi...
benzettigim profiller ; nazarimda iki oyuncu ilk ciktiklarinda isik vermisti ; ronaldo genc milli bazda izlerken, birde neymar ayni yas grubunda vakti zamaninda izledigimde.
bu cocuktaki profil karakteristik bana gore romenlerde ender gorulen tur... bayagi gelisecek ve de nasil bir seye donusecek cidden merak ediyorum dis gozlemle bir izleyicisi olarak....
gelecekte en az 10,12 yil damga vurur sayet aksilik sansizlik yasamazsa. iddiali bir laf ediyorum fakat bu cocuk icin deger kanimca. *tam mevkisini halen gelisim caginda oldugu icin net surasidir demiyorlardir belki hocalari ve ulkelerinin futbol bilirkisileri,,,zamanla hangi bolgede en rahat ve en efektif oldugunu kendisi ve hocalari nihai karari verebilir kim bilir...
* fakat ben nacizane olarak izledigim maclarindan gozlemim; sol on ve forvet bolgesinde etkili ve efektif olur ,hem futbol profil karakteristigi hem topla hasir nesir olmasi ozelinde bu iki bolge de guzel bir kariyer bekliyor kendisini kanimca. umarim basarili olur.
zaten italyanlar adina efsane bir referans yapildi kendisi adina. bunu da onceden forumumuzda bir baslikta deginmistim. gelisimi aceleye getirilmemeli ozellikle romanya ligi ve futbolunun durumu goz onune alindiginda,aksi takdirde yazik olacak. bu sezon kanimca kirilma sezonu olabilir. epl devlerinden misal mcity bu tur wonderkid vari ozel yeteneklere(bana gore tabiki,...goreceli bir durum ,kimine farkli gelebilir bu oyuncu) ilgili oluyor yillardir.
ferguson olsaydi manu ronaldo ya yaptigi gibi erkenden kapagi attirirdi ada futboluna... devler icin 15,20 m cerez parasi,,, ki ben bu yetenegin 20 den asagi gitmesini zor goruyorum... bu sezon efektiflik fazla olursa cikisi mumkun bahsini ettigim miktar veya ustune....
becali'nin islenmemis elmasi...

transfere genel donersek. jarolim turu bir dcm alsak muthis olur. cekya'ya goz atmak gerekir, son donemde polonya ve slovakya menseliler revacta,,, bunlara macarlari da sayabiliriz,buralarda raolim profilinde benzer bir oyuncu aramak gerekir.

gedson konusunda ise , ben hocanin yerinde olsam cicaldau'yu forvet arkasi oynatirim(ozellikle 4231deki forvet arkasi gobek bolgesi tercihim olurdu agirlikli olarak), gedson'u ise arkasinda.

Duyum aldım

Cicaldau transferini yaptığımız kişiler isterseniz morutan transferinde aracı oluruz demişler ve olmuşlar da. Becalinin yüksek fiyat istediği doğruymuş süreç baya uzayabilirmiş bu yüzden. Yani bugün yarın gelmez morutan
Dolunay var zati su an.direkt morutani tepeden etkilemis,kariyer evinden.
En gec 8 agustosta biter bu is,ciddiyse durum

Olabilir direk bir yardım olmuştu bize isimleri karıştırdım muhtemelen
O zamanlar Ünal Aysal' ın adı bile yoktu. Yıllar sonra üyeliği 10 yılı doldurdu da öyle başkanlığa soyunabildi. Zaten başkanlık dönemi dışında o tür işlere girmişliği de yoktur...

gedson olmazsa yerine herhangi bir merkez oyuncusu koyamayız
gedson bize hücumda değil top rakipteyken yaptığı pres ile, top çalmasıyla ve her yere yetişmesiyle yardım ediyordu.
transferi olmazsa yerine klasik merkez orta saha tarzında birinin peşine düşersek çok üzülürüz.

Morutan yerine Shaqiri veya daha garanti bir hamle taraftarıyım takımda bir iki adet lider vasıflı topçu da olması gerektiğini düşünüyorum. Morutan’ı hiç izlemedim yine videolardan gördüğüm kadarıyla yorum yapabiliyorum tabii ki geleceği olan bir topçu olabilir ama futbolcunun o paralara buraya gelip bonservisinin altında ezilme ihtimali de yüksek. Özellikle Mohammed’i besleyecek birisi bulup kazıklanmadan bitirmemiz lazım.

Hocam belli ki.gedsonu bize yedirmeyecekler hele lille felan devreye girdiyse 15 milyon felan verir alır yönetimi o konuda suclayamam

Hocam lille devredeyse ve ciddi olursa onlarla zaten aşık atmayız bu konuda ama gedson için tüm şartlar zorlanmalı ki öyledir diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam lille devredeyse ve ciddi olursa onlarla zaten aşık atmayız bu konuda ama gedson için tüm şartlar zorlanmalı ki öyledir diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düşünceniz doğru da muhtemelen o transfer olmuyordur yoksa oyuncu dan yana sıkıntı olmazdı farklı durumlar vardır

2002-2003 sezonu yükleniyor bence.Keşke Fatih Terim'e bırakılmasaydı transferler.Becali filan diyorlar Allah Muhafaza.Adı sanı duyulmamış adamlara 6-7 milyon eurolar konuşuluyor.Birileri yine soyacak kulübü bu sefer temelli batarız.

gedson olmazsa yerine herhangi bir merkez oyuncusu koyamayız
gedson bize hücumda değil top rakipteyken yaptığı pres ile, top çalmasıyla ve her yere yetişmesiyle yardım ediyordu.
transferi olmazsa yerine klasik merkez orta saha tarzında birinin peşine düşersek çok üzülürüz.
Gedson ilk bitirilmesi gereken transferdi bana göre. Hem yaşı, hem potansiyeli hem de milli takım avantajı bile Gedson’u yüksek fiyatlara satmamızı sağlar. Elden kaçarsa Ribery’den sonra üzüldüğüm tek isim olur. Umarım başkan ve hoca bu konunun farkındadır son güne kadar bekletip ya da pazarlığı gereksiz uzatıp kaçırmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt