Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Romen olmaları mi sizi rahatsız ediyor oyuncuların kaliteli ya da kalitesiz olması önemli değil mi
romanya ligine bakıyorum tırt
milli takım tırt
ligi ve milli takımı zayıf olsa da çok oyuncu çıkaran ve avrupa'ya gönderen sırbistan, norveç vs. gibi mi diye bakıyorum öyle bir durum da yok. en saygın oyuncuları slavia'daki stanciu.

tablo böyleyken bu pazarın çekici bir yanını göremiyorum.
üstelik bu ülkede menajerler ve becali sürekli transfer üzerinden para götürme işleri ile anılırken daha da soğuk bakar hale geliyorum.

vaziyet bu.

Duran top muhabbeti tamamen uzaktan şut çekme muhabbetiyle benzer.

Takımda uzaktan şut çeken (Babel hariç ki o da adamın kendine bakmasından kaynaklı) bir isim yok.

Mesela Emre Kılınç Sivas’ta az mı patlatıyordu uzaktan tüfek gibi. Şimdi kaleye zor yetiştiriyor. Gücü yok çünkü
Bjkye 30 metreden taktığı gol beni çok etkilemişti. Kerata biraz güveni yerinde olsa en az 4-5 gol atar böyle. Bize geldikten sonra çok eksildi güveni. Hocanın biraz bu eski yönlerini parlatması konusunda hamleler yapması gerekiyor.

Yav gedson bize gelmeden önce 20m değil miydi zaten? Sanki çok kolay adammış gibi herkes neden alınmıyor diyor:) opsiyon bile koydurmadı adamlar müthiş zor transfer olacağı belliydi zaten..
Katılıyorum üstüne yılların tonla oyuncu satan Benfica'dan almaya çalışıyoruz süreç gayet doğal işliyor

Duyum aldım

Cicaldau transferini yaptığımız kişiler isterseniz morutan transferinde aracı oluruz demişler ve olmuşlar da. Becalinin yüksek fiyat istediği doğruymuş süreç baya uzayabilirmiş bu yüzden. Yani bugün yarın gelmez morutan
kaliteli, yetenekli, one cikan romanya ligi menseli oyuncular bir bir disari cikariyorlar anladigim.
konustugum kimi romen futbolseverlerde bundan dert yaniyor, yetenekler gidiyor ,ligin kalitesi dusuyor,dusecek vs gibi gibi...

*sahsen kalan transfer surecinde beklentim; dcm olarak jarolim tarzi bir profil birde gedson.
morutan, stanciu isteyen renkdaslarimin tercihine de saygi duyuyorum elbette. goreceli bir durum. tahminim bu oyuncu ortanin sagina ve forvet bolgesine dusunuluyor. izledigim maclarda bu bolgelerde etkiliydi, versatile bir oyuncudur, ortada cm, lm olarakta oynatildi...

suan icin en yumusak karnimiz dm/dcm bolgesi kanimca. kimi alacaklar merak ediyorum.

Yav gedson bize gelmeden önce 20m değil miydi zaten? Sanki çok kolay adammış gibi herkes neden alınmıyor diyor:) opsiyon bile koydurmadı adamlar müthiş zor transfer olacağı belliydi zaten..
bize gelmeden evvel 1.5 senedir oynamıyordu. bence bizde de tutmasa bugün salmış olabilirlerdi düşük bir fiyata.

kariyerinde iki yarım sezon olmak üzere toplamda 1 sezon var

2018-19 ilk yarı benfica
2020-21 ikinci yarı gs

İllie çok iyi futbolcuydu Hagi ve popescunun belki gölgesinde kaldı ama valencia ya satmıştık çok kral golcuydu

Adrian mukemmel bir adamdı ve sadece golcü değil aslinda kanat forvet ozellikli adamdi. Oynadığı ilk derbi olan bjk'da kadir ve ulvi'yi madara ettiğini daha dün gibi hatirlarim.

bu herife elimizi verirsek değil kolumuzu bütün vücudu kaptırırız.

hele bizim tecrübesiz yönetimi suya götürür susuz getirir.
Adam Faruk Süren ve Özhan Canaydın yönetimlerinde yer aldı

E4RRryNXEAkzxR9.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt