Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E7FFKfMXMAgYiBP
E7FFLI4WEAgfC5g

Morutan' ın transferi konusu nasıl böyle ciddiye bindi anlayamadım. Önceki mesajımda belirttiğim üzere daha önceden bulabildiğim bütün videolarını izlemiş ve sağ kanat için doğru tercih olmayacağı kanaatine varmıştım. O zaman Galatasarayımıza transferi sorulduğunda, vatandaşı Sumudica bile değil Galatasaray, SSL deki herhangi bir takım için yetersiz olduğunu söylemişti. Önemli bir referans olarak görüyorum, kendi vatandaşını niye kötülesin adam, aslı yok yere?..

Hem genç hem dünya çapında hem hemen katkı verecek hem parası ucuz olacak falan falan. Öyle adam yok. 10 milyona genç pişmemiş ama potansiyelli adam alınır. Yunus Akgün Ali Yavuz Kol potansiyelinden bahsetmiyoruz tabi.

Girmemiz gereken pazar romanya değildi öncedende yazmıştım niye girmememiz gerektiğini

Hele bu paralara çok daha potansiyelli,daha iyi pasaportlu,riski daha az olan isimleri alırdık

Takım yapısı ve planlamasını 1 düz 1 düz şeklinde yaparken yine gidip 1 ters 1 düz yaptık

Gedson neree
Çika neree

Yunus'u yollayın Romanya Ligi'ne 2 sene içinde onu da bir Türk takımına 5-6 milyon euroya satar Becali. Zamanında Stancu'yu da 5 milyon euroya satmışlardı.

3 yerliyi kadroya yazamıyoruz ..biz ne yaptık; emre akbaba ömer arda emre taşdemir ile sözleşme uzattık:) emre kılınç var taylan var ve bir tanesi bile yapılan 11 lere yazılmıyor.. (haklı olarak) ee güzel kardeşim bu adamları neden besliyoruz o zaman? Aytaç alpaslan var daha da berkan ve gençler birliğinden arda konuşuluyor artı kerem de var.. bu kadar adamdan 3 tane adam yazamıyoruz tahtaya.. 10 tane yerli var biz hala halil akbunar gelse oynar diyoruz sonra diyorlarki borç neden bitmiyor beden burnumuz bktn çıkmıyor.. bence yine iyiyiz çok ciddiyim..
Taylan,emre ve berkan alınacaksa aytaç ve alpaslana hiç gerek yokdu.Bunu senelerdir söylüyoruz.İnatla çöpleri dolduruyorlar takıma.Aytaç ve alpaslan olduda ne oldu gene beş yedik.

Girmemiz gereken pazar romanya değildi öncedende yazmıştım niye girmememiz gerektiğini

Hele bu paralara çok daha potansiyelli,daha iyi pasaportlu,riski daha az olan isimleri alırdık

Takım yapısı ve planlamasını 1 düz 1 düz şeklinde yaparken yine gidip 1 ters 1 düz yaptık

Gedson neree
Çika neree
cica nin gedsonun alternatifi oldugunu nerden cikardin. kendin caliyorsun kendin oynuyorsun 2 gundur.

Gedson neree
Çika neree
Birbirlerinin alternatifi değiller zaten.
Gedson olmaz ise yine onun tipinde bir oyuncu alınacaktır.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hangi pazara girelim ailenin serserilerden uzak dur dediği ama en serserinin sen olduğu bir ortamdayız gibi

Taylan,emre ve berkan alınacaksa aytaç ve alpaslana hiç gerek yokdu.Bunu senelerdir söylüyoruz.İnatla çöpleri dolduruyorlar takıma.Aytaç ve alpaslan olduda ne oldu gene beş yedik.
Bu bakış açısı da doğru değil. Taylan-Emre-Berkan maçların tamamında oynayamacağna göre, ille de başka yerli oyuncular lazım bu takıma; gerek yedek, gerek ilk 11 için; öncelik zaten lig olmalı...Kaan başta olmak üzere birkaç yerli daha lazım hatta...

3-4 senenin takımı kurulur harcanacak paraya takılmamak lazım Socias, Stad isim hakkı vs kulübe tonla para akacak doğru yapı kurulsun gerisi önemli değil Morutan'a 10 verilse de problem değil
Bencede harcanacak paraya takılmamak lazım. Sene başından beri söylüyorum bir kere ortaya parayı koyup tam anlamıyla revizyonu yapmak lazım.Aksi taktirde ilerleyen senelerde çok zorlanırız.

Burada dikkat etmemiz gereken konu oyuncu seçimi.

Doğrusunu söylemek gerekirse romanya pazarı hiç içime sinmiyor. Tabiki bu başarısız olacaklar anlamını taşımasın.
Ayrıca bizim ilk 11 de oynayacak yerli oyuncu tercihlerinide doğru yapmamız lazım. Hadi berkanı bir nebze kabul edebilirim ama keremin ilk 11 oynamaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu bakış açısı da doğru değil. Taylan-Emre-Berkan maçların tamamında oynayamacağna göre, ille de başka yerli oyuncular lazım bu takıma; gerek yedek, gerek ilk 11 için; öncelik zaten lig olmalı...Kaan başta olmak üzere birkaç yerli daha lazım hatta...
kesinlikle katılmıyorum.
Her ne kadar sözleşme uzatılması hatada olsa emre akbaba var ömer var.O mevkide en az iki tane yabancı oyuncu olacak.

cica nin gedsonun alternatifi oldugunu nerden cikardin. kendin caliyorsun kendin oynuyorsun 2 gundur.
Alternatifi diye yazmadım transfer planlaması olarak yazdım

Gedson nere çika nere yada boey nere anholt nere

En boktan olan boey belki ama ona bi eleştiri getirmiyorum

Anlamıyosunuz

Belhanda bile bu çikadan daha netti kaç senedir belamız sevildi 8i çıkaramadık herkes illlallah etti şimdi aynı isimler çika da çika diye tempo tutuyosunuz yarım devre sonunda 7 biyerimize girdimi kim çıkaracak bunu

Tutarsa probem yokta tutmama riski fazla olan birine bu dar boğazda böylr bir bel bağlanmamalıydı

Git gedsona ver para bile değil 7m ama bu adam için para,3ü berkana 1 boeye ver ama 7 buna verme

Dediğim şey 7m niye harcandı değil,NİYE BUNA HARCANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt